Home / Evenimente Culturale si Spectacole / Bucuresti / UNIVERSUL SANATATII. Expozitie de Produse Bio la Sibiu si Bucuresti

UNIVERSUL SANATATII. Expozitie de Produse Bio la Sibiu si Bucuresti

banner-Sibiu-300x250Editia a treia a Expozitiei de Produse Bio ’’UNIVERSUL SANATATII’’, din perioada 26-28 aprilie 2013, de la Hotel Continental Forum, Sibiu si Editia a patra a Expozitiei de Produse Bio ’’UNIVERSUL SANATATII’’, din perioada 14-16 iunie 2013 se anunta evenimente interesante si foarte incarcate de oferte in ceea ce privesc produsele BIO, expozitie cu vanzare produse naturiste, suplimente nutritive, bijuterii hand made, artizanat si arta decorativa, carti, cd-uri, audiobookuri, reviste, terapii complementare, produsele traditionale, cosmeticele naturale si produsele de ingrijire corporala, dar si procedeele de testare a sanatatii.

Printre noutatile UNIVERSUL SANATATII- EDITIA A III si EDITIA A IV A 2013 se vor numara tehnologii inovatoare de estetica si ingrediente de ultima ora ce contribuie la realizarea unor rezultate spectaculoase in remodelarea corporala prin stimulare celulara, epilare definitiva si reintinerire. In acelasi timp, vizitatorii vor regasi in cadrul targului produse organice, aparatura performanta pentru testarea sanatatii- iridologie, fotografierea aurei, aparate SCIO.

Expozantii au prilejul sa-si stabileasca strategile de marketing tinand cont de: cunoasterea concurentei, cunoasterea noilor piete (descoperirea niselor pietei), cresterea vanzarilor, deschiderea cailor pentru colaborare, gasirea de noi piete pentru intreprindere/produs, imbinarea participarii la targuri cu actiuni complementare(seminari, vizita la firme), informarea asupra sanselor de export, orientarea asupra evolutiei in sectorul respectiv, participarea la manifestari in domeniu, recunoasterea tendintelor de dezvoltare, schimbul de experienta, verificarea competivitati.

banner-Bucuresti-300x250Astfel, cei peste 10.000 de vizitatori, estimati a trece pragul acestor editii, vor putea profita atat de INTRAREA LIBERA cat si de reducerile substantiale oferite de catre firmele prezente la aceste evenimente , un program amplu ce cuprinde workshopuri pe teme diferite sustinute de specialisti, etc. dar si concursuri si tombole atat pentru participant cat si pentru castigatori.

Staful organizator al evenimentului:

Antoanela Lazarus- Presedinte Andrew Profesional Consulting

Victor Gazdaru- Director Vanzari; 0745.362.206

Luisa Buzescu- Director Proiect; 0732.246.171

www.universulsanatatii.ro

evenimentesiexpozitii@yahoo.com

0766.294.044; 0756.407.181

Mai multe detalii pe www.universulsanatatii.ro

Check Also

concert billy idol 2014

Concerte Billy Idol

Billy Idol din nou în România! Legenda rock Billy Idol le dă întâlnire fanilor săi pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitală. O zi mai târziu, pe 30 iunie, Idol cântă în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, într-un concert organizat de Amprenta Advertising. Biletele pentru ambele evenimente intră în vânzare de astăzi, 3 martie, de la ora 15.00.

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

Nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top te aşteaptă la ediţia 2014 a celui mai important turneu de tenis din România, BRD Năstase Ţiriac Trophy. La Arenele BNR trăiești bucuria fiecărui game, set & match, iei parte la meciuri demonstrative şi evenimente speciale, alături de prieteni şi familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *