Home / Articole / Un altfel de Timp Liber. Cand nu te relaxezi……

Un altfel de Timp Liber. Cand nu te relaxezi……

Cand spui Timp Liber, te gandesti la relaxare, odihna, la distractie sau vacanta. Toate aceste activitati definesc timpul liber intr-o proportie foarte mare, pentru ca oricine se gandeste ca in timpul sau liber sa aiba o activitate de relaxare sau orice alta activitate in afara de cea de a munci.

Curs de Contabilitate PrimaraDar (intotdeauna exista un „dar”), mai ales in zilele astea cand criza pare ca nu se mai termina, tot mai multi oameni (cel putin din Romania) renunta la activitatile de relaxare in favoarea unor munci suplimentare. Observ ca multi sunt cei care, dupa job sau chiar in concedii, in loc sa mearga la un film sau la un spectacol in oras, intr-o vacanta la munte, prefera sa munceasca. Aici nu ma refer la muncile casnice care trebuiesc facute de orice om cu capu’ pe umeri. Ma refer la acele activitati care aduc un venit suplimentar. Am cunoscut oameni care, dupa orele de program de la servici, au si un job part time. Sincer, eu sunt de acord si apreciez astfel de atitudine, chiar daca nu este un lucru tocmai bun pentru starea fizica si psihica a unui om.

Acest post este o introducere a unei serii de articole viitoare, ce ofera informatii utile si idei de job-uri part time sau activitati suplimentare ce rotunjesc veniturile oamenilor ce doresc sa-si petreaca intr-un mod util timpul liber.

Daca aveti idei de astfel de activitati sau vreti sa va exprimati parerea despre acest aspect, astept cu drag comentariile voastre. Orice idee adusa de voi va fi publicata intr-un articol ce va avea semnatura voastra.

Va salut si va astept cu drag!

Check Also

Cum-sa-avem-grija-de-un-caine

Cum sa avem grija de un caine?

Pentru a avea un caine, nu trebuie doar sa-l ai, este necesar sa sti cu …

job-pentru-tineri1

Cum isi gasesc un job tinerii fara experienta

In fiecare an, pe piata locurilor de munca persista problema legata de angajarea tinerilor imediat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *