Home / Evenimente Culturale si Spectacole / Brasov / Transylvania Tourism Fair

Transylvania Tourism Fair

Transylvania Tourism FairVa informam ca PATRONATUL A.N.A.T. si KRON-TOUR EXPO FAIRS&EXHIBITIONS vor organiza la Brasov cea de a VI-a editie a ”TRANSYLVANIA TOURISM FAIR” (TTF) in perioada 29 – 31 martie 2013, in locatia Brasov Business Park.

Ca si la editiile anterioare, PRIMARIA BRASOV este coorganizator al evenimentului. De asemenea,  DERTOUR ROMANIA  este sponsor principal iar AUSTRIAN AIRLINES, DEUTSCHE LUFTHANSA AG, SWISS INTERNATIONAL AIR LINES, TESS sustin evenimentul in calitate de sponsori. Le multumim tuturor pentru parteneriatul si increderea acordata !

La acest eveniment vor participa autoritati si asociatii profesionale din turism, agentii de turism si touroperatori, statiuni turistice, complexe balneare, hoteluri si companii hoteliere, edituri si publicatii din turism, banci, formatori in turism etc.

Vizitatorii targului vor putea alege vacanta ideala analizand gama variata de oferte ale agentiilor, hotelurilor, statiunilor etc. Demn de semnalat este faptul ca expozantii vor avea cu acest prilej OFERTE SPECIALE !
De asemenea, cei care vor trece pragul acestui eveniment, vor avea sansa de a participa la tombola vizitatorului a carei extragere va fi in ultima zi a evenimentului. Premiile constau din vacante in diferite destinatii sau hoteluri.

Va asteptam conform urmatorului program:
29 martie, intre orele 11-20
30 martie, intre orele 10-18
31 martie, intre orele 10-18

Mai multe detalii: http://www.ttf.ro

Check Also

concert billy idol 2014

Concerte Billy Idol

Billy Idol din nou în România! Legenda rock Billy Idol le dă întâlnire fanilor săi pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitală. O zi mai târziu, pe 30 iunie, Idol cântă în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, într-un concert organizat de Amprenta Advertising. Biletele pentru ambele evenimente intră în vânzare de astăzi, 3 martie, de la ora 15.00.

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

Nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top te aşteaptă la ediţia 2014 a celui mai important turneu de tenis din România, BRD Năstase Ţiriac Trophy. La Arenele BNR trăiești bucuria fiecărui game, set & match, iei parte la meciuri demonstrative şi evenimente speciale, alături de prieteni şi familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *