Home / Idei de timp liber / Timpul liber in fata televizorului sau mai nou a Smart TV-ului

Timpul liber in fata televizorului sau mai nou a Smart TV-ului

In zilele noastre, tot mai multi oameni isi consuma marea parte a timpului lor liber in fata televizorului. Nu stiu daca trebuie sa-mi fac o parere categorica asupra faptului ca acest mod de a petrece timpul liber este unul nepotrivit. Cum in toate trebuie sa pastrezi un anumit echilibru si in cazul acesta, timpul liber petrecut in fata televizorului trebuie sa fie unul moderat.

smart tvEu nu prea dau importanta televizorului, ocazional ma uit la un film, la un meci de fotbal sau prind din zbor o stire care imi pare interesanta. Fiind un pasionat de calculatoare, care imi ofera in plus mult mai multe, pentru mine televizorul a devenit mai mult un obiect de decor.

Insa tehnologia evolueaza precum un copil din basme „intr-un an, ca altii in zece” si televizorul, ca oricare alt produs, trece la o alta etapa a evolutiei sale tehnologice. Asadar, in ultimul timp, au aparut asa zisele Smart TV-uri care prin tehnologia lor avansata ofera utilizatorului mult mai multe facilitati decat televizorul simplu.

In primul rand, ce inseamna smart TV?

La fel ca un smartphone, Smart TV-ul ofera o serie de produse sau servicii pe care le utilizezi prin conectarea la Internet, pe care televizoarele normale nu le poate oferi. El este construit ca un computer, oferindu-va un numar mai mare de servicii. Aceste televizoare ofera aplicatii, media streaming, navigare pe Internet, jocuri si multe altele. Conectarea la internet este foarte simpla, similara cu cea de la calculatoare.

Ce pot face cu un Smart TV?

Smart TV-ul este aproximativ ca un calculator, lipsindu-i doar aplicatiile de birou, cum ar fi cea de e-mail si cea de procesare de text. Acesta va permite sa navigati pe Internet, sa vizionati clipuri YouTube si retele sociale. Unele televizoare suporta in prezent si Flash, ceea ce inseamna o mai placuta experienta de navigare pe Web. Skype este o alta aplicatie utila, care, cu adaugarea unui webcam, iti permite sa vorbesti cu prietenii si familia pe televizorul dvs.

Randurile de mai sus, sunt o mica descriere a ceea ce inseamna Smart TV. Aparitia acestui tip de televizor, nu numai ca-mi schimba parerea despre televizoare dar ma face sa aspir cu ardoare la el. Cu toate ca preturile pe piata sunt piperate inca, merita sa aveti in casa un astfel de televizor. Zilele urmatoare voi cumpara un Smart TV si asta nu doar pentru ca imi trebuie ci pentru ca il vreau. Am gasit deja unul aici care mi-a placut foarte mult. Pentru cei interesati, se numeste Samsung UE32ES6100 de pe site-ul www.melarox.ro. Pe langa prezentarea sumara facuta mai sus, acest Smart TV beneficiaza de Web Browser, Social TV, Skype on Samsung TV, Samsung Apps si ca functii Game Mode, Redare USB (video, audio, foto), Smart Phone Remote Support, Personal Video Recorder Ready si multe altele. Sunt foarte incantat de acest televizor si de site-ul melarox.ro care comercializeaza o gama generoasa de produse. Pentru asta am sa dau un Like pe FB si hai la cumparaturi.

Check Also

timpul liber cu copiii

Profita de timpul liber petrecut cu copiii tai!

Scopul suprem in viata de familie sunt copiii. Acestia, prin simpla lor prezenta, au o …

Joaca Badminton impreuna cu prietenii la Aero Badminton!

Desi majoritatea persoanelor considera ca badmintonul este un sport lejer, de fapt este al doilea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *