Testament

TestamentIdealuri…independență, unire, rezistență. Mostre de demnitate și credință românească. Si, pentru toate și mai presus de toate, jertfă.

De când am ascultat un concert de colinde pe versuri scrise de martirii rezistenței anticomuniste, am intrat în starea de destin. Așa s-a născut și a crescut în mine acest TESTAMENT, care mărturisește povestea de dragoste întru Hristos a neamului românesc. Este o pagina de istorie nescrisă cu cerneală, ci zugrăvită în ființa noastră națională cu lacrimi și sânge.

Recitalul se constituie pe trepte de înălțare spirituală. Sunt incluse poezii pe teme cheie, de Radu Gyr, Valeriu Gafencu, Petru Baciu, Andrei Ciurunga, Virgil Maxim, Aurel Dragodan, Mihai Văleanu, Demostene Andronescu, Corneliu Coposu și Mihai Eminescu. Fiecare scenă este o treaptă către Înviere: CARTEA, PLECAREA DE ACASĂ, RUGA, IUBITA, CRĂCIUNUL, FAMILIA, LUPTA, CREZUL, ÎNVIEREA. Modalitatea de realizare artistică îmbină arta recitalului cu pantomima, dansul, muzica interpretată live și proiecția video.

Dedic acest spectacol foștilor deținuți politic, luptători anticomuniști români, precum și nouă, tuturor moștenitorilor acestui Testament spiritual, pe care avem datoria să-l cercetăm și să-l împlinim. Cu Dumnezeu, înainte! (Fineta Grigorescu)

*Mulțumesc părinților mei spirituali, Dan Puric si Gheorghe Jijie.

Eveniment
Testament
Rand
Pret
Locatie
SALA RAPSODIA, BUCURESTI
14 (locuri 1…10)
25.00 lei
Data
DUMINICA, 24 MARTIE 2013
Ora
19:00
Organizator
PASSE PARTOUT DAN PURIC

[bsbutton size=”large” style=”primary” icon=”none” iconcolor=”black” text=”Comanda bilete pe BILETFAN.RO” link=”http://biletfan.ro/testament.html” target=”New page”]

Check Also

concert billy idol 2014

Concerte Billy Idol

Billy Idol din nou în România! Legenda rock Billy Idol le dă întâlnire fanilor săi pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitală. O zi mai târziu, pe 30 iunie, Idol cântă în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, într-un concert organizat de Amprenta Advertising. Biletele pentru ambele evenimente intră în vânzare de astăzi, 3 martie, de la ora 15.00.

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

Nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top te aşteaptă la ediţia 2014 a celui mai important turneu de tenis din România, BRD Năstase Ţiriac Trophy. La Arenele BNR trăiești bucuria fiecărui game, set & match, iei parte la meciuri demonstrative şi evenimente speciale, alături de prieteni şi familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *