Tephra

Pornit de la conceptul de fusion-bar si trecut prin filtrul locatiilor de tip Lounge si Martini bar, Tephra reprezinta imbinarea armonioasa a acestor directii extrem de ascendente in piata, tendinte ce se vor regasi in detaliile exclusiviste de amenajare, varietatea si imaginea premium a produselor si serviciiilor oferite cat si nota de distinctivitate a atmosferei create in diferitele stagii ale programului, mergandu-se gradual spre varful de fusion atins seara prin evenimentele atent alese sau prin varietatea programelor dezvoltate de DJ-ii rezidenti.

TephraCapacitatea locatiei pe scaune este de 108 locuri pe scaune,150 pentru cocktail, aceasta dimensionare in cadrul unui open-space oferind posibilitatea de socializare directa si de eficacitate maxima a evenimentelor organizate. Terasa ofera 40 de locuri.

Daca aveti in plan un eveniment high-class, unicitatea petrecerii va fi data de “Masa Regelui si a Reginei”, ornata cu cristale Swarovski.

Evenimentele sunt la loc de cinste,in fiecare saptamana organizandu-se cate o petrecere tematica cu invitati din toata lumea showbiz-ului, serile de KARAOKE fiind si ele la mare pret.

  • Adresa: Str. Domnita Anastasia, nr. 14 (Agentia CFR Brezoianu)
  • Zona: Centrul Vechi
  • Specific: International
  • Telefon: 0729-TEPHRA

Vizualizare hartă mărită
[bsbutton size=”large” style=”primary” icon=”icon-forward” iconcolor=”white” text=”Rezerva o masa la Tephra” link=”http://bit.ly/UnyrgL” target=”This page”]

Check Also

Expression Caffe

Povestea cafelei în Bucureşti începe cu… „a fost odată în „Micul Paris” un bulevard al …

Bistro Duzilor 12

Am dori să oferim clienţilor noştri ceea ce am căutat şi noi ani de zile. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *