Targul Coffee Lovers

Targul Coffee Lovers Coffee Lovers, cel mai asteptat eveniment al iubitorilor de cafea. Daca nu poti functiona fara cafeaua de dimineata sau daca, pentru tine, o cafea buna este echivalenta cu o zi faina, sigur o sa-ti atraga atentia Coffee Lovers, unul dintre cele mai asteptate evenimente de catre iubitorii de cafea.

Salonul International de Cafea a ajuns la a doua editie si are loc anul acesta intre 28 si 31 martie 2013, la Romexpo.
Ce o sa se intample la Coffee Lovers:
– se vor strange producatori si importatori nationali si internationali de cafea si produse similare;
– se vor organiza workshop-uri, training-uri si conferinte legate de subiectul preferat al evenimentului, cafeaua;
– vor exista degustari si demonstratii impresionante de latte art, pentru iubitorii de cafea;
– se fac demonstratii de metode de preparare a cafelei.
Campionatul National de Barista
Tot in cadrul Coffee Lovers se organizeaza si Campionatul National de Barista. Castigatorii vor reprezenta Romania la doua campionate mondiale: WBC Championships & Brewers Cup din Melbourne – Australia (23-26 mai 2013) si Latte Art & Coffee in Good Spirits din Nice – Franta (26-28 iunie 2013).

Mai multe detalii: http://metropotam.ro

Check Also

concert billy idol 2014

Concerte Billy Idol

Billy Idol din nou în România! Legenda rock Billy Idol le dă întâlnire fanilor săi pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitală. O zi mai târziu, pe 30 iunie, Idol cântă în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, într-un concert organizat de Amprenta Advertising. Biletele pentru ambele evenimente intră în vânzare de astăzi, 3 martie, de la ora 15.00.

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

Nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top te aşteaptă la ediţia 2014 a celui mai important turneu de tenis din România, BRD Năstase Ţiriac Trophy. La Arenele BNR trăiești bucuria fiecărui game, set & match, iei parte la meciuri demonstrative şi evenimente speciale, alături de prieteni şi familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *