Home / Evenimente Culturale si Spectacole / Bucuresti / Targul Bio Green Life 2013

Targul Bio Green Life 2013

Targul Bio Green Life 2013Bio Green Life se va desfasura in perioada 29 – 31 martie 2013, in cadrul Rin Grand Hotel Bucuresti. In cadrul targului, numerosi producatori, importatori si furnizori de servicii din domeniul bio-natural vor avea ocazia sa interactioneze cu distribuitori si consumatori din zona business, autoritati si publicul larg interesat de produsele si serviciile necesare unui stil de viata sanatos si natural.

Bio Green Life este un concept nou pe piata sud-est europeana, este un eveniment dedicat vietii sanatoase si naturale care are in cadrul acestuia un targ de produse si servicii bio naturale dedicat unui stil de viata sanatos identificat prin spirit si trup. O viata sanatoasa necesita o alimentatie cat mai naturala in stransa legatura cu un spirit echilibrat.

IntenssDesign estimeaza un numar de 3.000 de vizitatori profesionisti si 9.000 de consumatori finali cu varste cuprinse intre 16 – 60 de ani si venituri mari, interesati de produsele si serviciile din cadrul evenimentului Bio Green Life. Cei prezenti se vor putea informa, vor putea testa si cumpara produse la targul din cadrul evenimentului, vor avea parte de sesiuni de consiliere nutritionala, workshop-uri, testari de produse, tombole si concursuri.

Mai multe detalii: http://www.baboom.ro

Check Also

concert billy idol 2014

Concerte Billy Idol

Billy Idol din nou în România! Legenda rock Billy Idol le dă întâlnire fanilor săi pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitală. O zi mai târziu, pe 30 iunie, Idol cântă în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, într-un concert organizat de Amprenta Advertising. Biletele pentru ambele evenimente intră în vânzare de astăzi, 3 martie, de la ora 15.00.

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

Nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top te aşteaptă la ediţia 2014 a celui mai important turneu de tenis din România, BRD Năstase Ţiriac Trophy. La Arenele BNR trăiești bucuria fiecărui game, set & match, iei parte la meciuri demonstrative şi evenimente speciale, alături de prieteni şi familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *