Home / Evenimente Culturale si Spectacole / Bucuresti / Targ de locuri de munca

Targ de locuri de munca

Targ de locuri de munca Fundatia Casa de Meserii a Constructorilor organizeaza un nou targ de locuri de munca destinat exclusiv sectorului de constructii. Evenimentul va avea loc pe 27 martie 2013 la Palatul Copiilor din Bucuresti, incepand cu ora 9.00.

Accesul la targ este GRATUIT, in limita locurilor disponibile. Companiile participante vor avea la dispozitie, pe principiul primul venit-primul servit, urmatoarele facilitati:
1) Stand individual personalizat ;
2) Acces internet si portal de recrutare specializat www.picas.ro;
3) Welcome coffee si bufet suedez;
Evenimentul va fi unul larg mediatizat, iar pentru a va face o idee despre amploarea evenimentului va invitam sa vizualizati site-ul oficial al proiectului www.picas.org.ro, unde veti gasi informatii despre targurile anterioare.
Feed-back-ul primit de la companiile participante de anul trecut a fost unul extrem de pozitiv, acestea apreciind calitatea CV-urilor primite datorata specializarii evenimentului pe un singur sector, acela al constructiilor.

Sursa: www.vinsieu.ro

Check Also

concert billy idol 2014

Concerte Billy Idol

Billy Idol din nou în România! Legenda rock Billy Idol le dă întâlnire fanilor săi pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitală. O zi mai târziu, pe 30 iunie, Idol cântă în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, într-un concert organizat de Amprenta Advertising. Biletele pentru ambele evenimente intră în vânzare de astăzi, 3 martie, de la ora 15.00.

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

Nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top te aşteaptă la ediţia 2014 a celui mai important turneu de tenis din România, BRD Năstase Ţiriac Trophy. La Arenele BNR trăiești bucuria fiecărui game, set & match, iei parte la meciuri demonstrative şi evenimente speciale, alături de prieteni şi familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *