Home / Oferte Destinatii Turistice / In tara / Azuga / Super weekend la Hotel Larisa Azuga cu doar 79 Lei-Pret valabil pana la 14 Iunie 2013!

Super weekend la Hotel Larisa Azuga cu doar 79 Lei-Pret valabil pana la 14 Iunie 2013!

Petrece un weekend de vis la munte în poiana dintre pârâu şi baza pârtiei de schi Sorica, cu doar 79 lei pentru cazare 2 nopţi / 2 persoane, cu mic dejun inclus la Hotel Larisa Azuga (valabil de vineri până duminică).

Hotel Larisa AzugaTe bucuri de priveliştea şi aerul curat din Azuga la un preţ irezistibil pentru o noapte de cazare pentru 2 persoane cu mic dejun inclus. Ai şansa să te bucuri de cele mai savuroase preparate din zona montană. Pleci în concediu departe de zgomotul şi aglomeraţia oraşului. Ai parte de vacanţa de vară la munte pe care ţi-ai dorit-o dintotdeauna.

Hotelul Larisa** din Azuga este un hotel perfect pentru grupuri de prieteni, care vor să petreacă un concediu activ, sau pentru o vacanţă specială de relaxare şi tandreţe în cuplu. Situat în Azuga, într-un splendid decor montan, pe malul râului Azuga, la 50 m de Pârtia de schi Sorica, hotelul dispune de 12 camere matrimoniale, 4 camere twin, 12 garsoniere, 2 apartamente, 2 restaurante cu 150 de locuri, sală de conferinţe cu 60 de locuri, internet, şi parcare păzită. Personalul deosebit de primitor al hotelului face tot posibilul ca toate dorinţele clienţilor noştrii să fie indeplinite.

Oferta este valabilă în zilele de vineri până duminică. Informaţii şi detalii suplimentare se cer la numărul de telefon 0765.175.018. Rezervările se fac la telefon: 0765.175.018 sau pe mail la adresa: taberei@paralela45.ro.

Hotel Larisa Azuga

  • Adresă: Azuga, Str. Valea Azugii, Jud. Prahova
  • Telefon: 0765.244.282
  • Adresă email: taberei@paralela45.ro

Profita de oferta AICI.

Check Also

Sejururi individuale 2014 Thassos-1

Sejururi individuale 2014 in Thassos, Grecia-Prima parte!

Prinde cele mai noi oferte turistice vara 2014 de la Bjr-Vacante! Oferta de azi este …

oferte sejururi tunisia

Destinatii Turistice: Oferta sejururi 7 nopti Tunisia!

Nu ai fost in Tunisia pana acum!? Iata ca te ajuta una dintre cele mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *