Home / Evenimente Culturale si Spectacole / Bucuresti / Spectacole Julio Iglesias

Spectacole Julio Iglesias

Julio Iglesias, este cel mai bine vandut artist latino al tuturor timpurilor. Si in acest an, ii va incanta pe toti cei prezenti cu performanța sa inegalabilă. Cele doua concerte gradioase, vor cuprinde nmeroase melodii de succes lansate pe parcursul celor peste 45 de ani de activitate, precum  „Nathalie”, „Oh mammy blue”, „La gotta fria” ,„Me sento de aqui” , „Manuela”, ”La carretera”, ”Abrazame”, imbinate armonios cu tango-uri veritabile insufletite de o pereche de dansatori fabulosi, completate cu povestiri emotionante din viata celebrului artist.

INFORMATII GENERALE:

Julio Iglesias – Peste 300 milioane de albume

Julio Iglesias a vandut peste 300 milioane exemplare ale celor 80 de albume lansate in intreaga lume, incluzand versiunile originale in mai multe limbi, compilatii si albume live, ce l-au facut a fi artistul latino cu cele mai mari vanzari de albume din istorie. Recunoscut  de Guinness Book of Records , in 1983, premiat cu singurul disc de diamant oferit vreodata de aceasta institutie, Julio este artistul care a cantat si inregistrat melodii in cele mai multe limbi din istoria muzicii.

60 de milioane de spectatori

In cei 45 ani de cariera, Julio a primit 2600 de discuri de aur si platina. A sustinut peste 5000 de concerte in 600 de orase din intreaga lume, si mai mult de 60 de milioane de spectatori l-au vazut performand live.

Julio Iglesias a cantat in duete alaturi de artisti precum: Frank Sinatra, Stevie wonder, Willie Nelson, Diana Ross, Dolly Parton Art Gurfunkel, Paul Anka, Charles Aznavour, Sting, The Beach Boys, Alejandro Fernandez si artisti spanioli  ca Placido Domingo, Lola Fores.

Julio a adunat premii, distinctii si onoruri de pe intreg mapamondul. A obtinut un Premiu Grammy in 1988, si un an mai tarziu a obtinut o stea cu numele sau pe Hollywood Walk of Fame. A primit premiul American Music Award si prestigiosul ”ASCAP pied piper award”, cel mai important premiu al Societatii Compozitorilor, Autorilor si Producatorilor din America, acordat de asemenea si lui Frank Sinatra, Ella Fitzgerald si Barbra Streisand.

In anul 1989, a fost numit Ambasador Special al UNICEF pentru interpretarea Artelor, titlu pastrat cu multa afectiune si respect, si care continua cu grija si stima deosebita si in prezent.

Este unicul artist onorat de Ministerul Culturii Chineze, pentru recordul inregistrat in urma albumelor vandute in aceasta tara. In 2007, Franta i-a acordat lui Julio Iglesias decoratia ” Knight of the Legion of Honor”, iar in 2010 a primit Medalia de Aur a Spaniei pentru Meritul in arta de calitate. In 2010 si in 2011, Julio si-a continuat turneul mondial pe cinci continente. In 2011, a lansat albumul Julio Iglesias ”1”, ce include cele mai mari hituri ale sale, recent re inregistrate . Albumul a fost premiat cu discul de platina in Brazilia si discul de Diamant in Columbia. S-a clasat pe prima pozitie in Itunes Spania imediat dupa aparitia sa.

Pe 16 decembrie 2011, Julio Iglesias a primit doua premii istorice, din partea Sony Music:  Cel mai bine vandut artist latino din istorie (peste 300 mil. de albume vandute) si cel mai bine vandut artist spaniol (23 milioane de albume), Rafael Nadal fiind cel care i-a inmanat ambele premii, in cadrul unei ceremonii emotionante organizate la Institutul Cervantes din Madrid.

Pe 2 Mai 2012, a primit Medalia de Aur din partea Comunitatii din Madrid, orasul sau natal.

Albumul sau ”1” a depasit vanzari de peste 1 milion de exemplare.

Universalitatea artistului este intacta, caci albumul a fost editat pe toate cele 5 continente. Turneul sau mondial din 2013 l-a dus pe Julio Iglesias pe toate continentele cu reprezentatii  in numeroase tari, ca Rusia, Ucraina, Armenia, Emiratele Unite Arabe, Philipine, Koreea de Sud, China, Singapore, Taiwan, Guatemala, Mexic, Norvegia, Spania, Portugalia,  Brazilia, Africa de Sud, Elvetia, Israel, Australia, India, Sri Lanka, Qatar si Liban. Pe 1 aprilie, 2013 a primit alte doua premii istorice:

–           Primul & Cel mai popular artist international al tuturor timpurilor in China, premiu inmanat de catre cel mai apreciat artist chinez din lume, Lang Lang.

–           Guinness World of Records pentru cel mai bine vandut artist latin din istorie.

Julio este unul dintre cei cinci artisti care au intrat pe strada succesului a interpretilor de muzica latino in Miami, pe 23 aprilie 2013. El a primit premiul ”La Musa” cu acea ocazie.

Info Localizare
  • Locatie:Sala Palatului
  • Data:22 Iulie 2014
  • Ora:20:00
  • Organizator:-
  • Preturi:180-450lei
  • Unde gasim bilete:Eventim.ro

Comanda taxi online pentru a ajunge la locatie!

Check Also

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

Nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top te aşteaptă la ediţia 2014 a celui mai important turneu de tenis din România, BRD Năstase Ţiriac Trophy. La Arenele BNR trăiești bucuria fiecărui game, set & match, iei parte la meciuri demonstrative şi evenimente speciale, alături de prieteni şi familie.

kumm & changing skins

Kumm, Changing Skins, Byron, Cuibul (Republica Moldova), Les Elephants Bizarres – saptamana asta, in Colectiv

In noul stabiliment urban din Piata Bucur, in incinta fostei Fabrici Pioierul, week-end-ul 27-29 martie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *