Home / Restaurante cu specific / Bucuresti / Restaurant Royal Pam

Restaurant Royal Pam

Restaurantul Royal Pam este locul ideal unde va puteti organiza un eveniment, pentru intalnirile de afaceri sau doar pentru a servi o masa linistita in oras.

Restaurantul Royal PamVa asteptam intr-o atmosfera care imbina trecutul cu prezentul, clasicul cu modernul. Pe timpul verii va asteptam sa va destindeti pe terasa restaurantului, o adevarata oaza de verdeata si liniste.

O seară perfectă cu familia sau prietenii, un platou bogat plus o atmosferă de lux şi relaxare. Un mix incredibil la Restaurant Royal Pam. Un mix pe care-l vei căuta de fiecare dată când vei dori să te simţi bine.

Fie că doriţi să serviţi o masă liniştită, sau să sărbătoriţi un eveniment special, Restaurantul Royal Pam vă aşteaptă. Restaurantul nostru vă invită să savuraţi preparate cu specific românesc într-o ambianţă plăcută. Royal Pam organizează petreceri, nunţi, botezuri, recepţii şi cocktail-uri.

  • Adresă: Str.Sfântul Ştefan, nr.21, sector 2, Bucureşti
  • Telefon: 0726.302.155
  • Adresă email: scpampam@yahoo.com

Vizualizare hartă mărită
[bsbutton size=”large” style=”info” icon=”icon-forward” iconcolor=”white” text=”Rezerva o masa la Restaurant Royal Pam” link=”http://bit.ly/W8GX1X” target=”This page”]

Check Also

Restaurant Asami

Restaurant Asami

Mancarea japoneza castiga tot mai mult teren in zilele noastre. Asami primul restaurant in care poti vedea cum este preparata mancarea, chiar in fata ta, este primul cu mese de Tappanyaki.

Restaurant Aubert

Restaurant Aubert

Aubert Restaurant organizeaza orice fel de eveniment: nunti, botezuri, mese festive, petreceri de sarbatori, receptii, dineuri, punand la dispozitie 3 saloane de evenimente: Salon Cristal cu o capacitate de 80 - 100 persoane, Salon Primavera cu o capacitate de 80 - 200 persoane si Salon Balada cu o capacitate de 250 - 300 persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *