Home / Restaurante cu specific / Bucuresti / Restaurant Les Ottomans

Restaurant Les Ottomans

Les Ottomans – este un restaurant turcesc situat in centrul orasului intre Calea Mosilor si Foisorul de Foc in Sector 2, Bucuresti, intr-un ambient linistit si relaxant care imbina modernul cu mancarea traditionala turceasca.

Les OttomansZilnic restaurantul “ Les Ottomans “ devine locul potrivit pentru business lunch, intalniri cu prietenii si familia, totul intr-un decor cald si modern.

Meniul este specific oriental – mancare turceasca. Se intinde de la mezze calde si reci pana la mancaruri consistente de tip Kebap. Adevarata diferenta dintre restaurantul nostru si tipicul sunt produsele proaspat preparate cu ingrediente de prima calitate.

Printre specialitatile noastre se regasesc traditionalele Kebab-uri si Fistikli Kebap, preparat in care se gaseste un ingredient mai putin obisnuit, fistic, oferind mancarii un aer deosebit. Restaurantul nostru este deschis in orice perioada a anului de Luni pana Duminica intre orele 12:00 – 24:00 ( ultimul client ).

  • Adresa: Str. Inacu Capitanu
  • Zona: Mosilor
  • Specific: Turcesc
  • Telefon: 0722600630

Vizualizare hartă mărită
[bsbutton size=”large” style=”info” icon=”icon-forward” iconcolor=”white” text=”Rezerva o masa la Restaurant Les Ottomans” link=”http://bit.ly/W8wmnQ” target=”This page”]

Check Also

Restaurant Asami

Restaurant Asami

Mancarea japoneza castiga tot mai mult teren in zilele noastre. Asami primul restaurant in care poti vedea cum este preparata mancarea, chiar in fata ta, este primul cu mese de Tappanyaki.

Restaurant Aubert

Restaurant Aubert

Aubert Restaurant organizeaza orice fel de eveniment: nunti, botezuri, mese festive, petreceri de sarbatori, receptii, dineuri, punand la dispozitie 3 saloane de evenimente: Salon Cristal cu o capacitate de 80 - 100 persoane, Salon Primavera cu o capacitate de 80 - 200 persoane si Salon Balada cu o capacitate de 250 - 300 persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *