Home / Restaurante cu specific / Bucuresti / Restaurant Be Nat.

Restaurant Be Nat.

In anul 2011 s-a lansat pe piata romaneasca un nou concept ”take away & eat in”, concept folosit si de Be Nat. Acest concept se adreseaza persoanelor ocupate, dar interesate de un stil de viata sanatos, autentic si echilibratnu neaparat eco, bio sau raw.

Aici poti manca aceleasi feluri de mancare pe care le mananci de obicei dar pregatite printr-o tehnica unică, care păstrează proprietățile senzoriale și nutriționale ale ingredientelor, pentru orice moment al zilei: mic dejun, pranz, cina, la birou, acasa, la o masa cu partenerii de afaceri sau pur si simplu la o cafea sau un fresh de fructe proaspat.

Motto-ul acestui restaurant este :”GOOD FOOD FOR A GOOD DAY”. Metodele speciale de preparare, gătitul la joasă temperatură, sub vid, permit prepararea mâncarii uniform, de la exterior la interior. Utilizând temperaturi controlate se intensifică, culorile, integritatea și calitățile nutritive ale ingredientelor se păstrează aproape intacte. Meniurile variaza de la mediteranean la asiatic, în combinații surprinzătoare.

Info Localizare
  • Adresa: Bd. Nicolae Titulescu 4-8, parter/etaj 1, clădirea America House
  • Zona: Piata Victoriei  
  • Specific: international
  • Telefon: 031 437 9603 
  • Program: Luni-Vineri 7:00-22:00
    Sambata-Duminica 9:30-18:00
  • Website: benat.ro

Comanda taxi online pentru a ajunge la locatie!

Check Also

Restaurant Asami

Restaurant Asami

Mancarea japoneza castiga tot mai mult teren in zilele noastre. Asami primul restaurant in care poti vedea cum este preparata mancarea, chiar in fata ta, este primul cu mese de Tappanyaki.

Restaurant Aubert

Restaurant Aubert

Aubert Restaurant organizeaza orice fel de eveniment: nunti, botezuri, mese festive, petreceri de sarbatori, receptii, dineuri, punand la dispozitie 3 saloane de evenimente: Salon Cristal cu o capacitate de 80 - 100 persoane, Salon Primavera cu o capacitate de 80 - 200 persoane si Salon Balada cu o capacitate de 250 - 300 persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *