Home / Restaurante cu specific / Bucuresti / Restaurant Asami

Restaurant Asami

Mancarea japoneza castiga tot mai mult teren in zilele noastre. Asami primul restaurant in care poti vedea cum este preparata mancarea, chiar in fata ta, este primul cu mese de Tappanyaki.

Deci, din start aveti garantia ca alimentele sunt proaspete si de calitate, le poti vedea din starea lor cruda cum se transforma: legume, peste, fructe de mare, carne de vaca sau de pui. La o astfel de masa te simti important si nu ai timp sa te plictisesti pentru ca esti in atentia continua a celor ce te servesc, urmaresti cum se prepara mancarea de catre un bucatar instructor japonez.

Motto-ul acestui restaurant este ”MANCAREA SANATOASA, CA DIVERTISMENT”.

Votati acest restaurant pentru a realiza un Top restaurante Bucuresti!

Info Localizare
  • Adresa:Calea Victoriei nr. 17
  • Zona:Magazin Victoria
  • Specific:japonez
  • Telefon:0213124786
  • Program:11:00 – 23:30 (Sushi Bar)
    12:00 – 15:30 18:00 – 23:30 (Teppanyaki)
  • Website: www.asami.ro

Comanda taxi online pentru a ajunge la locatie!

Check Also

Restaurant Aubert

Restaurant Aubert

Aubert Restaurant organizeaza orice fel de eveniment: nunti, botezuri, mese festive, petreceri de sarbatori, receptii, dineuri, punand la dispozitie 3 saloane de evenimente: Salon Cristal cu o capacitate de 80 - 100 persoane, Salon Primavera cu o capacitate de 80 - 200 persoane si Salon Balada cu o capacitate de 250 - 300 persoane.

Restaurant Be Nat

Restaurant Be Nat.

In anul 2011 s-a lansat pe piata romaneasca un nou concept ”take away & eat in”, concept folosit si de Be Nat. Acest concept se adreseaza persoanelor ocupate, dar interesate de un stil de viata sanatos, autentic si echilibratnu neaparat eco, bio sau raw.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *