Home / Restaurante cu specific / Bucuresti / Restaurant Antique Bistro&Wines

Restaurant Antique Bistro&Wines

Într-un cadru intim si elegant, Antique te duce cu gândul la Bucureştiul de odată, Micul Paris. Restaurantul Antique va ofera un diversificat meniu al zilei la numai 17 RON.

Aici puteti petrece momente placute, in intimitate, acompaniati de muzică în surdină si toate gusturile va sunt satisfacute, cele a le iubitorilor de fructe de mare, peste, dar si celor care prefera preparatele traditionale si un meniu bogat de vinuri.

Restaurantul Antique ofera clientilor o multitudine de propuneri si solutii pentu mese de pranz corporate, evenimente, petreceri pliinduse in functie de preferinte si specificul evenimentelor.

Info Localizare
  • Adresa:Str Mihai Eminescu nr 33
  • Zona:Intrarea Mihai Eminescu
  • Specific:frantuzesc
  • Telefon:0768 924 960
  • Program:Luni-Duminica : 11:30- ultimul client
  • Website: www.bistroantique.ro

Comanda taxi online pentru a ajunge la locatie!

Check Also

Restaurant Aubert

Restaurant Aubert

Aubert Restaurant organizeaza orice fel de eveniment: nunti, botezuri, mese festive, petreceri de sarbatori, receptii, dineuri, punand la dispozitie 3 saloane de evenimente: Salon Cristal cu o capacitate de 80 - 100 persoane, Salon Primavera cu o capacitate de 80 - 200 persoane si Salon Balada cu o capacitate de 250 - 300 persoane.

Restaurant Be Nat

Restaurant Be Nat.

In anul 2011 s-a lansat pe piata romaneasca un nou concept ”take away & eat in”, concept folosit si de Be Nat. Acest concept se adreseaza persoanelor ocupate, dar interesate de un stil de viata sanatos, autentic si echilibratnu neaparat eco, bio sau raw.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *