Home / Restaurante cu specific / Bucuresti / Restaurant Agra Palace

Restaurant Agra Palace

La Agra Palace savoarea culturi milenare este transformata in opere de arta gastronomica. Bun venit asadar cunoscatorilor, iubitori de arome subtile si atmosfera sofisticata!

Aici  puteti gusta deliciile cuptorului de argila tandoori si va puteti infrupta din cele mai autentice retete aduse de invaziile mogule in India cu sute de ani in urma!La Agra Palace se serveste mai ales carne de pui, de miel, fructe de mare, peste, preparate vegetariene sau legume pregatite in diferite feluri de catre bucatarul sef Arun Kuma.

Voteaza acest restaurant pentru a realiza un Top restaurante Bucuresti!

Info Localizare
  • Adresa:Bd. Pipera-Tunari , nr. 47
  • Zona:Pipera
  • Specific:indian
  • Telefon:+40213503114 
  • Program:Luni- Duminica 12:00 – 00:00
  • Website:www.agrapalace.ro

Comanda taxi online pentru a ajunge la locatie!

Check Also

Restaurant Aubert

Restaurant Aubert

Aubert Restaurant organizeaza orice fel de eveniment: nunti, botezuri, mese festive, petreceri de sarbatori, receptii, dineuri, punand la dispozitie 3 saloane de evenimente: Salon Cristal cu o capacitate de 80 - 100 persoane, Salon Primavera cu o capacitate de 80 - 200 persoane si Salon Balada cu o capacitate de 250 - 300 persoane.

Restaurant Be Nat

Restaurant Be Nat.

In anul 2011 s-a lansat pe piata romaneasca un nou concept ”take away & eat in”, concept folosit si de Be Nat. Acest concept se adreseaza persoanelor ocupate, dar interesate de un stil de viata sanatos, autentic si echilibratnu neaparat eco, bio sau raw.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *