Home / Articole / Recomandarile mele / Rent a Car. O solutie pentru vacanta?

Rent a Car. O solutie pentru vacanta?

rent a carDe curand am fost plecat la Timisoara in interes de serviciu pentru a participa la niste cursuri. Insa pe parcursul celor cateva zile, a trebuit sa merg si in cateva localitati din judetul Timis. Pentru ca trebuia sa ma deplasez pe distante mai lungi si nu aveam la dispozitie o masina, la recomandarea superiorilor, am apelat la inchirierea unei masini de la aceasta companie pentru ca este foarte apreciata in oras pentru preturile accesibile si calitatea serviciilor.

Nu va mai detaliez frumusetea locurilor, sper sa o fac intr-un articol viitor, subiectul acestui articol fiind altul. Inchirierea unei masini m-a impresionat foarte mult pentru ca nu am apelat la acest serviciu pana la momentul respectiv. Apoi am inceput sa studiez avantajele acestui serviciu, cat de util este intr-o vacanta si am ajuns la cateva concluzii.

  • Cand nu dispui de o masina personala sau, doamne fereste, este in service, dupa parerea mea inchirierea unei masini pe distante mai lungi sau pentru vacantele din strainatate este cea mai buna solutie. Este mai econom acest serviciu fata de alte mijloace de transport la care ai putea apela, plus ca iti ofera confortul si libertatea de care ai nevoie.
  • E bine sa rezervi din timp masina de care ai nevoie. Majoritatea companiilor de rent a car dispun si de site-uri proprii in care va puteti alege o masina disponibila pentru perioada in care vei merge in concediu.
  • Daca plecati in calatorie si nu aveti bagaj mare, este bine sa inchiriati o masina de dimensiuni mici ce consuma mai putin. De asemenea, sa va interesati de pretul carburantilor practicat in tara unde va veti petrece concediul si sa puneti in balanta rentabilitatea fiecarui tip de carburant in parte.
  • Ideal ar fi sa te asiguri ca sti ce taxe ai de platit. Nu cred ca pica bine sa faci niste cheltuieli in plus care nu au fost luate in calcul. Daca este nevoie, cere firmei de rent a car informatii suplimentare despre taxe.
  • Este recomandat sa stiti din timp conditiile de parcare din tara de destinatie si tarifele practicate. Nu risca sa-ti ridice masina daca nu parchezi in locuri special amenajate. O cheltuiala inutila iti poate taia din bucuria vacantei.

Check Also

job-pentru-tineri1

Cum isi gasesc un job tinerii fara experienta

In fiecare an, pe piata locurilor de munca persista problema legata de angajarea tinerilor imediat …

traditii nunta

Traditii si reguli in organizarea nuntii!

De-a lungul timpului nunta a avut traditiile ei, obiceiuri transmise din generatie in generatie, superstitii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *