Home / Evenimente Culturale si Spectacole / Bucuresti / Prizonierul din Manhattan

Prizonierul din Manhattan

Prizonierul din ManhattanPrizonierul din Manhattan este un spectacol de Iarina Demian după o piesă a lui Neil Simon, unul dintre cei mai prolifici şi apreciaţi dramaturgi americani contemporani. Scenografia este semnată de Adriana Grand iar ilustraţia muzicală şi light design-ul sunt realizate de Tudor Chirilă.

“Prizonierul din Manhattan este o comedie neagră,  în cel mai profund înţeles al cuvântului, genul  pe care îl iubesc cel mai mult, nu doar ca regizor, ci şi, mai ales, ca actor. Comedia neagră este ca un sport extrem: trăieşti  bucurii şi spaime la cele mai înalte cote. Trăieşti  grandoarea şi prăbuşirea în acelaşi timp. Trăieşti imposibilul.”  Iarina Demian

 Protagoniştii sunt: Tiberiu Păun, Afrodita Androne, Sorin Cociş, Jeanine Stavarache, Magda Catone , Mariana Dănescu.

Prizonierul din Manhattan
Categorie
Pret
Locatie
SALA ArCuB, BUCURESTI
I
35.00 lei
Data
Sambata, 01 Martie 2014
II
26.50 lei
Ora
19:00
Organizator

Biletele se gasesc pe Biletfan.ro

Check Also

concert billy idol 2014

Concerte Billy Idol

Billy Idol din nou în România! Legenda rock Billy Idol le dă întâlnire fanilor săi pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitală. O zi mai târziu, pe 30 iunie, Idol cântă în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, într-un concert organizat de Amprenta Advertising. Biletele pentru ambele evenimente intră în vânzare de astăzi, 3 martie, de la ora 15.00.

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

Nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top te aşteaptă la ediţia 2014 a celui mai important turneu de tenis din România, BRD Năstase Ţiriac Trophy. La Arenele BNR trăiești bucuria fiecărui game, set & match, iei parte la meciuri demonstrative şi evenimente speciale, alături de prieteni şi familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *