Home / Idei de timp liber / Pariurile sportive: Pasiune, Viciu sau Sursa de venit!

Pariurile sportive: Pasiune, Viciu sau Sursa de venit!

Pariurile sportive au fost mereu un izvor de pasiune, viciu si sursa de venit, legate sau separate, fiecare cu gradul lor de intensitate. Pariurile au ocupat mereu un loc fruntas in cadrul jocurilor de noroc datorita faptului ca ofera o mare libertate jucatorilor si o varietate de tipuri de pariuri. Oamenii au imbratisat aceasta practica pentru surplusul de emotie oferit, altii din dependenta creata sau pentru a castiga un ban in plus.

pariuriIn Romania ultimilor ani, acest fenomen a luat amploare si datorita mediului online unde multe case de pariuri isi desfasoara activitatea. Un factor important in ascensiunea acestei activitati este concurenta acerba intre numeroasele case de pariuri aparute in ultimul timp, o concurenta benefica pentru cei ce pariaza, acestia putând chiar să parieze la mai multe case de pariuri in acelasi timp si astfel pot profita de facilitatile oferite de fiecare casa de pariuri si de diferenta de cote.

Pariurile sportive sunt rezultatul confruntarii “dure” intre cele doua tabere participante, casele de pariuri pe de o parte, pariorii de cealalta parte. In randul caselor de pariuri, aceasta industrie pare sa fie una destul de profitabila, extinderea retelei de case de pariuri in tot mai multe orase din Romania demonstreaza acest lucru. Insa costurile mari ale sediilor, ingreuneaza extinderea lor in localitati mai mici. Odata cu avansarea tehnologiei, in special a serviciilor bancare si a internetului, aceasta activitate se muta cu pasi repezi in mediul online unde pariorul are posibilitatea foarte simpla si comoda de a paria direct de acasa prin intermediul calculatorului personal.

In ceea ce-i priveste pe pariori, pariurile sportive se adreseaza in general oamenilor pasionati si cunoscatori de sport. Este bine ca pariorii sa mizeze pe evenimentele din domeniile sportive pe care le cunoaste foarte bine, a fi microbist nu este indeajuns pentru a obtine rezultate. Un lucru foarte important este alegerea casei de pariuri cea mai avantajoasa. Pentru asta este necesar sa se respecte cateva criterii pentru a face alegerea potrivita:

  • popularitatea casei de pariuri in randul pariorilor
  • casa de pariuri sa permita parierea pe evenimente sportive single
  • nivelul maxim al castigului sa fie cat mai sus
  • cotele sa fie afisate din timp si bine structurate
  • diversitatea evenimentelor sportive, atat din Romania (cum ar fi diviziile superioare si inferioare, Cupa Romaniei, amicale, etc.), cat si cele din strainatate
  • structurarea evenimentelor sportive sa fie cat mai intuitive, sa permita jucatorului o lejeritate in alegere
  • diversitatea gamei de pariuri (scor corect, rezultat la pauză, nr. de goluri, ordinea pe podium etc.)

La final, pot spune ca pariurile sportive este o lupta crancena intre casele de pariuri si pariori, in scopul de a obtine profit. De care parte se inclina balanta? Cine iese mai mult in castig? Intrebari la care raspunsurile se gasesc in experienta fiecaruia, a celor care practica aceasta activitate.

P.S. – De retinut ca sunt multi pariori care castiga, probabil sunt si mai multi cei care pierd, insa casele de pariuri nu vor da faliment niciodata.

Sursa foto: www.oltenia-sport.ro

Check Also

timpul liber cu copiii

Profita de timpul liber petrecut cu copiii tai!

Scopul suprem in viata de familie sunt copiii. Acestia, prin simpla lor prezenta, au o …

Joaca Badminton impreuna cu prietenii la Aero Badminton!

Desi majoritatea persoanelor considera ca badmintonul este un sport lejer, de fapt este al doilea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *