Home / Destinatii Turistice / Paris – dragoste la prima vedere

Paris – dragoste la prima vedere

Parisul este recunoscut pentru romantismul arhitecturii sale. Îndrăgostiții preferă acestă atracție și nu exită să o viziteze chiar dacă ocazia nu este cea a lunii de miere.

Turiștii parcă respiră aerul boem, Champs-Elyssees-ul cu luminile nocturne, turnul Eiffel și peisajul oferit de înălțimea sa, Catedrala Notre Dame cu superbele vitralii, toate se îmbină plăcut pentru a crea un cadru feeric pe care orice iubitor de călătorii trebuie să îl însemneze pe hartă.

Îndrăgostit sau nu, pasionat de cumpărături din magazinele luxoase sau nu, pasionat de istorie, de artă și de cultură sau nu, orice turist poate găsi ceva pe gustul său în Paris. Chiar și o plimbare pe Sena poate face experiența călătoriei mai bogată și mai plină de farmec.

Copii pot avea și ei un cuvânt de admirație pentru oraș, peisajele superbe îi marchează emoțional, iar o vizită la Disneyland este cum nu se poate mai potrivită.

O vizită la Paris poate deveni una dintre cele mai frumoase călătorii realizate până acum, nu ezitați să însemnați atracțiile la care doriți să ajungeți, acestea sunt extrem de multe, și să porniți la drum.

Va recomand oferte grecia si oferte japonia.

Check Also

bran1

Destinatii Turistice: Bran-Romania

Localitatea Bran este o destinatie turistica situata la inceputul culoarului Rucar-Bran din judetul Brasov. Branul se afla la aproximativ 27 km de Brasov, 57 km de Campulung si 179 km de Bucuresti, intre valea raului Barsa si Muntii Piatra Craiului si la o altitudine de 800-1000 m.

skiathos5

Destinatii Turistice: Achladies Bay-Skiathos, Grecia

Achladies este o destinatie turistica aflata in zona orasului Skiathos, intr-o mica vale plata, printre dealurile Katsarou, unde Hotelul Esperides domina aceasta zona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *