Home / Evenimente Culturale si Spectacole / Bucuresti / Parcheaza masina la Harvard!

Parcheaza masina la Harvard!

Parcheaza masina la Harvard!O partitura de un comic irezistibil, induiosatoare si de neuitat. Un personaj care atrage si respinge totodata, Jacob Brackish, cel mai dur si mai perfid profesor care a pus piciorul in Liceul Gloucester, trage sa moara acasa.

La anuntul sau, la mica publicitate, ca angajeaza o menajera pentru a-l ingriji in ultimii ani de viata, raspunde o femeiusca de patruzeci de ani, pe nume Kathleen, pe care Jacob a lăsat-o repetenta in anii de scoala, dar de care a uitat de mult.

  • Regia:Horea Popescu,
  • Distributie: Constantin Dinulescu, Maia Morgenstern
Parcheaza masina la Harvard!
Categoria
Pret
Locatie
SALA TEATRULUI EVREIESC, BUCURESTI
I
17.28 lei
Data
VINERI, 07 IUNIE 2013
II
12.96 lei
Ora
19:00
III
6.36 lei
Organizator
TEATRUL EVREIESC DE STAT

[bsbutton size=”large” style=”default” icon=”none” iconcolor=”black” text=”Cumpara bilete pe BILETFAN.RO” link=”http://biletfan.ro/parcheazamasinalaharvard.html” target=”New page”]

Check Also

concert billy idol 2014

Concerte Billy Idol

Billy Idol din nou în România! Legenda rock Billy Idol le dă întâlnire fanilor săi pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitală. O zi mai târziu, pe 30 iunie, Idol cântă în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, într-un concert organizat de Amprenta Advertising. Biletele pentru ambele evenimente intră în vânzare de astăzi, 3 martie, de la ora 15.00.

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

Nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top te aşteaptă la ediţia 2014 a celui mai important turneu de tenis din România, BRD Năstase Ţiriac Trophy. La Arenele BNR trăiești bucuria fiecărui game, set & match, iei parte la meciuri demonstrative şi evenimente speciale, alături de prieteni şi familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *