Noi

NoiSpectacolul este o creaţie colectivă realizată sub bagheta lui Dan Puric. Limbajul teatral folosit este unic prin faptul că adună pe scenă mai multe genuri spectaculare: dans, teatru de cuvânt, teatru non-verbal (relaţie), pantomimă comportamentală şi imitativă, dans popular, step etc. Spectacolul nu se bazează pe formă şi nu este o simfonie de virtuozităţi, deşi performanţa nu lipseşte, ci mizează pe conţinut, pe idee, pe efectul emoţional asupra spectatorului. Succesul acestei „metode” a fost probat în numeroasele reprezentaţii în ţară şi în străinătate. Avantajul şi „raritatea” acestor montări stă mai ales în faptul că din toate elementele care compun spectacolul, factorul uman este de departe cel mai prezent, cel mai reliefat şi exploatat estetic.

  • Actori: Antoanela Vlădescu, Claudia Susanu, Mihaela Ailincăi, Ana Pepine, Dana Paraschiv, Diana Vladu, Raluca Urea, Alexandra Neacşu, Andreea Păduraru, Lelia Marcu, Nadejda Dumitriu, Silviu Oltean, Mircea Cristescu, Silviu Man, Vadim Rusu, Petre Voicu, Axel Moustache, Ştefan Ruxanda, Adrian Nour, Florin Roşu, Matei Muntiu, Alex Călin, Paul Cimpoieru
  • Costume: Anca Cernea
  • Coregrafie: Lelia Marcu
Noi
Rand
Pret
Locatie
SALA RAPSODIA, BUCURESTI
14 (locuri 1…10)
25.00 lei
Data
SAMBATA, 23 MARTIE 2013
Ora
19:00
Organizator
PASSE PARTOUT DAN PURIC

[bsbutton size=”large” style=”primary” icon=”none” iconcolor=”black” text=”Comanda bilete pe BILETFAN.RO” link=”http://biletfan.ro/noi.html” target=”New page”]

Check Also

concert billy idol 2014

Concerte Billy Idol

Billy Idol din nou în România! Legenda rock Billy Idol le dă întâlnire fanilor săi pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitală. O zi mai târziu, pe 30 iunie, Idol cântă în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, într-un concert organizat de Amprenta Advertising. Biletele pentru ambele evenimente intră în vânzare de astăzi, 3 martie, de la ora 15.00.

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

Nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top te aşteaptă la ediţia 2014 a celui mai important turneu de tenis din România, BRD Năstase Ţiriac Trophy. La Arenele BNR trăiești bucuria fiecărui game, set & match, iei parte la meciuri demonstrative şi evenimente speciale, alături de prieteni şi familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *