Home / Articole / Mamografii

Mamografii

Cel mai adesea, femeile apeleaza la medicii ginecologi in momentul in care simt ca ceva nu funcioneaza cum trebuie in corpul lor. Sunt insa si femei care fac anumite controale la ginecolog pentru a vedea daca este totul in regula si pentru a putea preveni anumite probleme ce ar putea aparea  in acelasi timp cu inaintarea in varsta.

Multe femei, aleg sa consulte cabinetele stomatologice in momentul in care au anumite sureri la nivelul sanilor. De multe ori, acestea simt dureri, au pe suprafata sanilor umflaturi sau roseata. De multe ori, in spatele unor lucruri banale se ascund boli grave, de aceea este bine sa se faca un control si eventual o ecografie mamara.

Ecografia mamara are numeroase beneficii printre care se numara faptul ca ajuta la detectarea si diagnosticarea unei afectiuni a sanului care nu a putut fi interpretata corect de o mamografie. Avantajele ecografiei mamare sunt faptul ca nu e o procedura dureroasa, nu se utilizeaza radiatii ionizante, ofera o imagine clara a tesuturilor moi si multe altele.

Apelati cu incredere la medicii specialisti si rezolvati-va la timp problemele de sanatate.

Va recomand ecografie mamara si papanicolau hilmi.

Check Also

Cum-sa-avem-grija-de-un-caine

Cum sa avem grija de un caine?

Pentru a avea un caine, nu trebuie doar sa-l ai, este necesar sa sti cu …

job-pentru-tineri1

Cum isi gasesc un job tinerii fara experienta

In fiecare an, pe piata locurilor de munca persista problema legata de angajarea tinerilor imediat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *