Home / Evenimente Culturale si Spectacole / Bucuresti / LEGENDS TRIBUTE IN CONCERT LA HARD ROCK CAFE – ELVIS PRESLEY

LEGENDS TRIBUTE IN CONCERT LA HARD ROCK CAFE – ELVIS PRESLEY

LEGENDS TRIBUTEPe 8 februarie, la exact o luna de la ziua de nastere a regelui rock’n’rollului, scena din Hard Rock cafe îi va apartine lui Rob Kingsley, protagonistul spectacolului A Vision Of Elvis. Rob Kingsley este un entertainer inascut, pasionat din copilarie de cariera si showurile inegalabilului Elvis Presley.
În anul 2007 Rob Kingsley a dobandit locul 1 la Best UK Vegas Elvis, una din cele mai ample competitii destinate artistilor tribut Elvis, iar în 2008 si-a adjudecat titlul de Campion European în cadrul Largest Official Elvis Competition.
Showul sau inseamna o incursiune printre cele mai iubite piese ale regelui rock’n’roll-ului: Suspicious Minds, Love Me Tender, Can’t Help Falling in Love, Blue Suede Shoes, It’s Now or Never, Are You Lonesome Tonight etc.Pentru seria de spectacole Legends Tribute In Concert @ Hard Rock Cafe se pun în vanzare atat bilete individuale cat si abonamente valabile pentru toate cele trei reprezentatii pe www.myticket.ro.

Eveniment LEGENDS TRIBUTE IN CONCERT LA HARD ROCK – ELVIS PRESLEY
Locatie HARD ROCK CAFE, BUCURESTI
Data 08 FEBRUARIE 2013

Check Also

concert billy idol 2014

Concerte Billy Idol

Billy Idol din nou în România! Legenda rock Billy Idol le dă întâlnire fanilor săi pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitală. O zi mai târziu, pe 30 iunie, Idol cântă în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, într-un concert organizat de Amprenta Advertising. Biletele pentru ambele evenimente intră în vânzare de astăzi, 3 martie, de la ora 15.00.

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

Nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top te aşteaptă la ediţia 2014 a celui mai important turneu de tenis din România, BRD Năstase Ţiriac Trophy. La Arenele BNR trăiești bucuria fiecărui game, set & match, iei parte la meciuri demonstrative şi evenimente speciale, alături de prieteni şi familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *