Home / Evenimente Culturale si Spectacole / Bucuresti / LACUL LEBEDELOR – THE IMPERIAL ICE STARS

LACUL LEBEDELOR – THE IMPERIAL ICE STARS

Una dintre cele mai de succes companii de balet pe gheata din lume – The Imperial Ice Stars va sosi in premiera la Bucuresti pentru a prezenta spectacolul „Lacul Lebedelor”! Desi initial organizatorii programasera o singura reprezentatie – pe data de 2 februarie,  ca urmare a vanzarilor foarte mari si a solicitarilor fanilor care doreau bilete la categorii de pret epuizate, spectacolul va avea doua reprezentatii.
LACUL LEBEDELORIntrucat pe 2 februarie nu era posibila sustinerea a doua spectacole, organizatorii au decis sa schimbe data. Cele doua reprezentatii vor avea loc pe 20 februarie, de la ora 16.00 si de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti.Balerinii de la The Imperial Ice Stars au urcat pe cele mai mari scene ale lumii, de la Royal Albert Hall din Londra pana la Esplanade Theatre din Singapore. The Imperial Ice Stars au adunat de-a lungul timpului peste 250 de medalii si au impresionat de fiecare data publicul cu salturi spectaculoase si elemente acrobatice desprinse din competitiile olimpice, combinate cu jocuri de lumini, flacari pe gheata, zapada si multa, multa magie… Pe muzica lui Ceaikovsky, povestea vorbeste despre transformarea unei printese in lebada, de catre un vrajitor rau al carui blestem poate fi spulberat doar de iubirea unui print.Printre stelele ce vor evolua pe scena inghetata se numara si Evgheni Platov – un nume foarte cunoscut in lumea patinajului, detinator a 2 titluri olimpice, Oksana Grishuk – de 4 ori campioana mondiala si de 3 ori campioana europeana, alaturi de alti patinatori renumiti precum Albena Denkova, Maxim Stavisk si nu in ultimul rand Alexei Nemov – cel care a strans de-a lungul anilor nu mai putin de 12 titluri olimpice si un numar considerabil de fani.Personajul principal al piesei – Odette (lebada alba) este  interpretat de Olga Sharutenko, campioana mondiala la juniori, binecunoscuta si pentru interpretarile din „Fantoma de la Opera” pe gheata, ”Peter Pan” pe gheata, „Frumoasa Adormita” pe gheata si „Spargatorul de Nuci” pe gheata. Mai multe detalii si bilete gasiti pe www.myticket.ro.
 

Eveniment LACUL LEBEDELOR – THE IMPERIAL ICE STARS
Locatie SALA PALATULUI, BUCURESTI
Data 20 FEBRUARIE 2013 si 21 FEBRUARIE 2013
Ora 20:00

Check Also

concert billy idol 2014

Concerte Billy Idol

Billy Idol din nou în România! Legenda rock Billy Idol le dă întâlnire fanilor săi pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitală. O zi mai târziu, pe 30 iunie, Idol cântă în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, într-un concert organizat de Amprenta Advertising. Biletele pentru ambele evenimente intră în vânzare de astăzi, 3 martie, de la ora 15.00.

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

Nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top te aşteaptă la ediţia 2014 a celui mai important turneu de tenis din România, BRD Năstase Ţiriac Trophy. La Arenele BNR trăiești bucuria fiecărui game, set & match, iei parte la meciuri demonstrative şi evenimente speciale, alături de prieteni şi familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *