Home / Evenimente Culturale si Spectacole / Bucuresti / Krafty Kuts (UK), UNU’, Poetrip & more – vineri si sambata, in Colectiv

Krafty Kuts (UK), UNU’, Poetrip & more – vineri si sambata, in Colectiv

Electrecord & dansul si avansul 10Vineri, 21 martie 2014, dupa orele 21:00, va invitam in Colectiv (in incinta  fostei Fabrici Pionierul din Piata Bucur), la lansarea The CAN (The Collective Art Neighbourhood).  The CAN e un spațiu neconvențional în care vor locui, lucra și expune artiști veniți în rezidență, din tot felul de domenii: pictură, teatru, film. In cadrul proiectului, artistii emergenti vor colabora cu artiștii locali, încercând să creeze un alt fel de hub cultural în București.

La evenimentul de lansare al proiectului vor sustine live-act-uri Poetrip, Tomma Alistar, Dan Basu, Nerub și Călin.  Intrarea este libera.

Despre Poetrip s-a zis că fac ”muzică proastă”, că sunt ”cea mai psihopată trupă… care sună cel mai psihopat!”, ”supersonic electronic” și ”oltenii care au vandalizat muzica și poezia”.

Pe Tomma Alistar l-ați văzut lansat la Colectiv acum câteva luni. Din toată tundra muzicii electronice care s-a  cocoțat peste toate genurile, sub-genurile și influențele posibile, Tomma Alistar este o îndrăzneală total dansabilă. Acum: DJ set. Cu excitare vizuală.

Dan Basu se mobilizează printre biți și bituri, prezent cu mișcare ritmică și eclectic ca de obicei,  traversând zeci de ani de evoluție modernă, la warm-up.

Nerub deschide seara și înșiră la uscat comorile pe care le strânge în restul timpului până curge aur curat pe mixer. Vine cu tolba de galactic future george jetson space travel beats și de mad rugged ghetto bankrobber hip-hop.

Călin – există un început undeva prin AGFAuri, ORWOuri optzeciste înregistrate strat peste strat, continuat în piruete de casete sau “digitale” la o petrecere adolescentină, studențească, post-studențească, prelungindu-se în calendarul cotidian de nopți de sunet. Sfârșitul este imprevizibil, după ce ne tăvălesc Poetrip și Tomma Alistar.

the can. colectivSambata, 22 martie 2014, dupa orele 21:00, Electrocord dă mâna cu Dansul și Avansul aflat acum la a zecea ediție și întinde covorașul roșu pentru primul invitat internațional, un musicaholic care să completeze tabloul creat de toți invitații de până acum: muzicofilie la rang de artă.

Martin era un pasionat de muzică încă dinainte de vremea când se ocupa de record shop-ul din Brighton. Așa pasionat încât putea să câștige competiții de DJ deși era novice. Astăzi, Krafty Kuts deține mai multe premii și amintiri precum momentul în care a digeit pe lângă The Prodigy, Rolling Stones sau Fatboy Slim. A reușit să își aducă activarea în anii `90 și buna cunoaștere a tuturor genurilor muzicale în avantaj, selectând cele mai bune ingrediente pentru petreceri, remixuri, albume. Sugar, spice, and everything nice sau breaks, funk, soul, hip hop, jazz, electro, dubstep, drum and bass. Krafty Kuts a reușit să influențeze nu numai scena din care s-a desprins, mai exact cea a breakbeat-ului, dar și pe cea internațională – de aceea îl așteptăm din nou cu entuziasm școlăresc.

Sprijin local:

  • UNU` – https://soundcloud.com/bogdan-popoiag
  • NotSoCommonDJ – https://soundcloud.com/notso-commondj
  • THE BASSTARD – https://soundcloud.com/basstardsro
  • AltOm – http://www.mixcloud.com/altomro
  • DJ Bully – https://www.mixcloud.com/djbullyro

Pretul unui bilet este de 20 lei (presale la H2O –  Str.Lipscani 54, sector 3) si de 30 lei la intrare

Check Also

concert billy idol 2014

Concerte Billy Idol

Billy Idol din nou în România! Legenda rock Billy Idol le dă întâlnire fanilor săi pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitală. O zi mai târziu, pe 30 iunie, Idol cântă în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, într-un concert organizat de Amprenta Advertising. Biletele pentru ambele evenimente intră în vânzare de astăzi, 3 martie, de la ora 15.00.

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

Nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top te aşteaptă la ediţia 2014 a celui mai important turneu de tenis din România, BRD Năstase Ţiriac Trophy. La Arenele BNR trăiești bucuria fiecărui game, set & match, iei parte la meciuri demonstrative şi evenimente speciale, alături de prieteni şi familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *