JOHN DIGWEED

Dupa 2 evenimente memorabile cu James Zabiela si Lee Burridge la sfarsitul lui 2012, “Kristal says Legendary” revine pe 23 februarie 2013 in Kristal Club, cu un artist legendar ce ocupa un loc special in istoria muzicii electronice : John Digweed.

JOHN DIGWEEDAlaturi de pionierul sound-ului progressive, la pupitru Kristal Club talentul local va fi reprezentat de duo-ul  Alex si Mircea Babescu si rezidentul Mahony.Unul dintre putinii DJ britanici cu o rezindenta in Statele Unite, John Digweed pare ca nu mai are nevoie de nici o prezentare. Prezent pe  scena muzicii electronice de mai bine de 20 de ani, Digweed este un artist care reuseste sa se reinventeze periodic si sa aiba un sound fresh, cu ocazia fiecarei aparitii in pupitru.

Fiind alaturi de Sasha, parintele sound-ului progressive, Digweed insusi recunoaste ca este greu sa scapi de o eticheta care in acest moment este putin ‘out-dated’, sound-ul sau progresand de-a lungul lui 2012 spre tech-house si techno.
Drept dovada, in primul sau mix Transitions din 2013 de la Kiss 100 – radio-show  difuzat in 45 de tari si are peste  14 milioane de ascultatori saptamanal, John Digweed include track-uri de la label-uri precum Drumcode, B-pitch, Supernature, Traum.

Dupa ce a fost prezent la inceputul lunii ianuarie la celebrul BPM Festival din Mexic unde a mixat alaturi de Jozif la un closing party memorabil, legendarul Digweed se opreste mai intai la ARMA 17 in Moscova, urmand ca pe 23 februarie sa ne uimeasca cu un set fenomenal, de inceput de an, in clubul sau preferat – Kristal Club!

Mai multe detalii si bilete pe www.myticket.ro

Eveniment JOHN DIGWEED
Locatie CLUB KRISTAL, BUCURESTI
Data 23 FEBRUARIE 2013
Ora 22:00

Check Also

concert billy idol 2014

Concerte Billy Idol

Billy Idol din nou în România! Legenda rock Billy Idol le dă întâlnire fanilor săi pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitală. O zi mai târziu, pe 30 iunie, Idol cântă în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, într-un concert organizat de Amprenta Advertising. Biletele pentru ambele evenimente intră în vânzare de astăzi, 3 martie, de la ora 15.00.

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

Nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top te aşteaptă la ediţia 2014 a celui mai important turneu de tenis din România, BRD Năstase Ţiriac Trophy. La Arenele BNR trăiești bucuria fiecărui game, set & match, iei parte la meciuri demonstrative şi evenimente speciale, alături de prieteni şi familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *