Fluturi si oameni

fluturi_si_oameni„Fluturi şi oameni” este un spectacol neastâmpărat, gândit special pentru copiii neastâmpăraţi ai zilelor noastre. Copii care sigur vor înţelege de ce fluturii, mai nou, iau lecţii de balet, cum se face că veveriţele merg la cumpărături în paşi de step şi … unde îşi vor petrece luna de miere Scufiţa Roşie şi Lupul cel Rău.

O excursie zburdalnică, ca într-un montagne russe, din poveste în poveste şi din tărâm în tărâm, de la şcoala fluturilor până la fundul oceanului, din mijlocul pădurii şi până în studioul unde capătă viaţă desenele animate; un spectacol plin de culoare, la care Fraţii Grimm, Petre Ispirescu şi Walt Disney şi-ar rezerva din timp locuri în sală.

Dacă se spune că bătaia unei aripi de fluture poate dezlănţui o tornadă, atunci spectacolul creat de Silviu Oltean împreună cu cei zece actori ai Companiei de teatru „Passe-Partout Dan Puric” seamănă cu o mică furtună. Din care se va naşte, ca în toate poveştile frumoase, curcubeul…

  • scenariul, regia şi ilustraţia muzicală: Silviu Oltean
  • asistenţi regie: Ana Pepine, Paul Cimpoieru
  • coregrafia: Lelia Marcu
  • costumele şi scenografia: Wilhelmina Arz
  • lumini şi sunet: Ilina Pepine şi Ionel Niţulescu
  • foto & video: Regele şi Regina Ionescu
  • butaforie: Nicolae Iancu
  • cu: Ana Pepine, Lelia Marcu, Veronica Stoian, Daniela Niculae, Andreea Căpraru, Paul Cimpoieru, Silviu Man, Florin Roşu, Toni Dumitrescu, Ionuţ Marcu.
Eveniment
Fluturi si oameni
Rand
Pret
Locatie
SALA RAPSODIA, BUCURESTI
14 (locuri 1…10)
25.00 lei
Data
SAMBATA, 30 NOIEMBRIE 2013
Ora
19:00
Organizator
PASSE PARTOUT DAN PURIC

[bsbutton size=”large” style=”primary” icon=”none” iconcolor=”black” text=”Cumpara bilete pe BILETFAN.RO” link=”http://biletfan.ro/fluturisioameni.html” target=”New page”]

Check Also

concert billy idol 2014

Concerte Billy Idol

Billy Idol din nou în România! Legenda rock Billy Idol le dă întâlnire fanilor săi pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitală. O zi mai târziu, pe 30 iunie, Idol cântă în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, într-un concert organizat de Amprenta Advertising. Biletele pentru ambele evenimente intră în vânzare de astăzi, 3 martie, de la ora 15.00.

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

Nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top te aşteaptă la ediţia 2014 a celui mai important turneu de tenis din România, BRD Năstase Ţiriac Trophy. La Arenele BNR trăiești bucuria fiecărui game, set & match, iei parte la meciuri demonstrative şi evenimente speciale, alături de prieteni şi familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *