Home / Cluburi si Baruri / Bucuresti / Fitto Cafe Floreasca

Fitto Cafe Floreasca

Incercand sa iasa din ” traditionalul ” impus de catre cafenelele existente, Fitto Cafe abordeaza segmentul clientilor care acorda o importanta deosebita echilibrului alimentar, dar si modului de viata sanatos.

Fitto Cafe FloreascaNumele, derivat din grecescul Phyton (” Planta „), spune totul. Ideea de a asocia conceptul de sport, energie, sanatate cu cel al cafelei functioneaza deja in tari precum Ungaria sau Austria. Pentru Romania, acest trend este o noutate prin care se incearca repozitionarea consumului de cafea.

Fitto Cafe incearca sa impuna un nou mod de viata: cel sanatos. Asa cum ii spune si sloganul “The sporty, healthy way”, la Fitto Cafe veti putea incerca preparate exclusiv organice in una dintre cele mai fresh si mai prietenoase atmosfere din oras. Fitto un concept care incearca sa mentina un standard al bunului gust, serviciilor de calitate si ingredientelor proaspete si naturale.

Fitto Cafe arata fresh,cu un stil modern de modern care bate in mar-verde-praz. Linistitor pentru ochi, relaxant pentru minte..Mobila si designul interior denota un stil minimalist modern.Combinatia de mahon, inox si marmura gri (aflate in lumina difuza a lampadarelor de hartie) fac o echipa senzationala. Totusi, la Fitto Cafe realizezi clar ca diferenta sta in detalii. Designul este minutios realizat. Mobila este atat comoda, cat si fancy si aranjata cu gust. Iar meniul este cu adevarat superlativa.

Vizualizare hartă mărită

  • Adresa: Calea Floreasca, nr. 70-72, Sector 1, Bucuresti
  • Zona: Floreasca
  • Specific: International
  • Telefon: 0212309093

[bsbutton size=”large” style=”primary” icon=”icon-forward” iconcolor=”white” text=”Rezerva o masa la Fitto Cafe Floreasca” link=”http://bit.ly/X0Uf2q” target=”This page”]

Check Also

Expression Caffe

Povestea cafelei în Bucureşti începe cu… „a fost odată în „Micul Paris” un bulevard al …

Bistro Duzilor 12

Am dori să oferim clienţilor noştri ceea ce am căutat şi noi ani de zile. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *