Home / Cluburi si Baruri / Bucuresti / Expression Caffe

Expression Caffe

Povestea cafelei în Bucureşti începe cu… „a fost odată în „Micul Paris” un bulevard al cafenelelor Capşa, Nestor, Casa Török, Fialkovski care au colorat viaţa bucureştenilor, începând din ultimele decenii ale secolului XIX”.

Expression CaffePe lângă marile hoteluri ale „Bucureştilor” ca Grand Hôtel du Boulevard (care străluceşte astăzi, proaspăt renovat), la Hôtel de France (altă dată lângă magazinul Victoria, dărâmat după cutremurul din 1977) existau mici cafenele frecventate de lumea bună ca diplomaţi, actori, artişti şi mai ales scriitori care îşi dădeau întâlniri la o ceaşcă de cafea.

Cu trecerea timpului, cămăruţele strâmte ale cafenelelor de altădată au lasat loc încăperilor largi şi elegante, iar narghileaua şi ciubucul au fost treptat înlocuite de pipe, ţigarete scumpe şi ţigări de foi.

Expression Caffe  îşi propune să readucă în peisajul bucureştean actual întâlnirile literare de altă dată comentate de jurnalişti sau scriitori contemporani şi serile cu muzică jazz live de la începutul secolului XX.

Atmosfera prietenoasă şi aroma inconfundabilă a preparatelor pe bază de cafea fac din Expression Caffe  locul ideal pentru a savura, începând chiar de la prima oră a dimineţii, o ceaşcă de cafea aburindă sau o ciocolată tradiţională, citind presa. Totodată, fiind localizată central, Expression Caffe este alegerea perfectă pentru întâlnirile de afaceri de la pranz sau de dupa-amiază, dar şi locul unde puteţi petrece seri relaxante.

Va aşteptăm să descoperim împreună o alta lume a cafelei, lumea de dincolo de cafea
Vizualizare hartă mărită

  • Adresa: Str. Stirbei Voda, nr.4, sect.1
  • Zona: Sala Palatului
  • Specific: International
  • Telefon: 021.311.01.09

[bsbutton size=”large” style=”primary” icon=”icon-forward” iconcolor=”white” text=”Rezervati o masa la Expression Caffe” link=”http://bit.ly/VulAs9″ target=”This page”]

Check Also

Fitto Cafe Floreasca

Incercand sa iasa din ” traditionalul ” impus de catre cafenelele existente, Fitto Cafe abordeaza …

Bistro Duzilor 12

Am dori să oferim clienţilor noştri ceea ce am căutat şi noi ani de zile. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *