Home / Idei de timp liber / Emisiunile TV. Pro si Contra!

Emisiunile TV. Pro si Contra!

In randul romanilor, cea mai des intalnita modalitate de petrecere a timpului liber este vizionarea emisiunilor tv. Aceasta perioada petrecuta in fata televizorului este intr-o continua crestere, mai ales in zilele de weekend si de sarbatoare.

in fata televizoruluiNevoia de informatie, accesibilitatea acestei metode de a petrece timpul liber, face ca televizorul sa fie foarte indragit de romani. Prezenta lui este aproape in orice casa, foarte putini sunt aceia care nu au un asemenea obiect electrocasnic. Sunt cazuri foarte rare in care oamenii sunt foarte saraci pentru a-si permite un asemenea obiect sau oameni care au renuntat la el din convingerea ca nu le aduce nimic bun in viata. Pentru cei mai pasionati, prezenta televizorului in fiecare camera este un lucru necesar. Este, oare, televizorul cea mai sanatoasa metoda de petrecere a timpului liber?

In nici un caz nu este cea mai sanatoasa metoda, evident. Timpul petrecut in exces in fata televizorului, poate deveni chiar daunator. Si calitatea emisiunilor tv poate avea aceleasi rezultate. Asta depinde de fiecare dintre noi cat stam in fata televizorului si ce tip de programe vizualizam.

Era telenovelelor inca nu a apus, sunt inca multe femei care urmaresc acest gen de filme. Foarte populare sunt si mondenitatile sau emisiunile de tip can-can. Spre exemplu, o emisiune in ascensiune si foarte indragita in randul doamnelor este “Mireasa pentru fiul meu”. Emisiunea preia formatul de succes internaţional „May I call you mom?”. Este, probabil, cel mai vizionat show matrimonial din România si aduce în centrul atenţiei poveşti de dragoste, întâmplări spectaculoase, reguli dure, confruntări acide, emoţii, suspans şi multe provocări. Puteti vedea aici cele mai noi stiri, discutii si pareri despre aceasta emisiune.

Barbatii prefera emisunile informative, filmele de actiune, dezbateri politice. Insa, cele mai vizionate tipuri de emisiuni, in randul barbatilor, sunt cele sportive in special fotbalul.

Oferta programelor de televiziune este diversificata, dar cand alegem sa ne petrecem timpul liber in fata televizorului trebuie sa avem in vedere cateva aspecte importante: Cat de util este ceea ce privim? Primim informatie de calitate sau suntem bruscati informational? Chiar ne relaxam sau doar suntem fortati sa privim stiri comerciale, glume de prost gust, balacareala numita gresit divertisment?

Raspunsurile la aceste intrebari pot fi gasite in discernamantul fiecaruia. Echilibrul sanatos este greu de gasit, insa nu este imposibil. Sta in puterea noastra sa facem din petrecerea timpului liber in fata televizorului un moment placut fara a ne afecta.

Check Also

timpul liber cu copiii

Profita de timpul liber petrecut cu copiii tai!

Scopul suprem in viata de familie sunt copiii. Acestia, prin simpla lor prezenta, au o …

Joaca Badminton impreuna cu prietenii la Aero Badminton!

Desi majoritatea persoanelor considera ca badmintonul este un sport lejer, de fapt este al doilea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *