Home / Destinatii Turistice / Destinatii Turistice: Achladies Bay-Skiathos, Grecia

Destinatii Turistice: Achladies Bay-Skiathos, Grecia

Achladies este o destinatie turistica aflata in zona orasului Skiathos, intr-o mica vale plata, printre dealurile Katsarou, unde Hotelul Esperides domina aceasta zona. Locul este foarte placut, inconjurat de multe flori si copaci, pereti de stanca si drumuri pavate, chiar si o statie de autobuz. De asemenea, zona este foarte populata cu foarte multi maslini si pomi fructiferi.

Va puteti bucura de o plaja foarte frumoasa care se afla intr-un golf mare, unde sporturile nautice sunt foarte populare. De asemenea, pentru a ajunge in orasul Skiathos, puteti beneficia de un taxi pe mare unde, pe timpul deplasarii, va puteti bucura de frumoasele peisaje din zona. Chiar daca destinatia turistica Achladies este o zona ceva mai izolata, la o distanta de aproximativ 4km sud fata de orasul Skiathos, aici aveti parte de multe taverne in zona plajei si supermarketuri unde puteti faceti cumparaturile necesare.

Statiunea este ideala pentru vacante linistite, cu multa relaxare, chiar si pentru familii cu copii. Achladies este o destinatie turistica cu o viata de noapte foarte linistita, unde serile vi le puteti petrece in taverne si restaurante si va puteti relaxa in compania muzicii in timp de mancati sau serviti o bautura. Totusi, daca doriti si putina distractie in anumite nopti, puteti lua un taxi pana in orasul Skiathos unde va puteti bucura de multe baruri si cluburi pline de viata.

Tabel climatic
IAN FEB MAR APR MAI IUN IUL AUG SEP OCT NOI DEC
temperatura maxima Temperatura zi 10° 12° 15° 20° 26° 31° 33° 32° 29° 22° 16° 11°
temperatura minima Temperatura noapte 11° 15° 18° 17° 14° 10°
temperatura apa Temperatura apei
ore de soare Ore de soare / zi 3 4 5 7 9 10 11 10 8 6 4 3
zile cu ploaie Zile cu ploaie / luna 6 6 6 5 5 4 2 2 3 6 7 7
umiditate Umiditate relativa 80% 76% 74% 69% 62% 50% 46% 50% 59% 70% 79% 83%

Check Also

bran1

Destinatii Turistice: Bran-Romania

Localitatea Bran este o destinatie turistica situata la inceputul culoarului Rucar-Bran din judetul Brasov. Branul se afla la aproximativ 27 km de Brasov, 57 km de Campulung si 179 km de Bucuresti, intre valea raului Barsa si Muntii Piatra Craiului si la o altitudine de 800-1000 m.

destinatii turistice-baile felix

Destinatii Turistice-Baile Felix

Una dintre cele mai cunoscute destinatii turistice de la noi este statiunea balneoclimaterica Baile Felix. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *