Home / Articole / Despre e-lichidul tigarilor electronice

Despre e-lichidul tigarilor electronice

E-lichidul este o substanta obtinuta din produse naturale si are diferite arome si concentratii de nicotina. E-lichidul destinat tigarilor electronice este un produs unic ce nu contine substantele daunatoare ale tutunului si poate fi utilizat la toate modelele de tigari electronice.

E-lichidul este un lichid vegetal utilizat la tigari electronice. Nu contine propilen glicol, care este inlocuit cu glicerina vegetala. Diferenta intre propilen si glicerina vegetala la lichidele pentru tigari electronice este data de cantitatea de vapori.

Lichidul vegetal vaporizat de tigara electronica scoate o cantitate mare de vapori si nu are reactii adverse. E-lichidul vegetal din tigarile electronice contine glicerina vegetala, apa pura, etil maltol, care confera aroma, si nicotina, extrasa din tutun.

Vrei e-lichid pentru tigara ta? Trebuie sa sti ca e-lichidul vegetal pentru tigarile electronice poate fi de mai multe arome si cu concentratii variate de nicotina. Astfel, poti alege nicotina in concentratii High, Medium si Low. De asemenea, poti alege e-lichid fara nicotina.

Dintre arome ai de ales intre Kent, Marlboro, Davidoff, Dunhill, Camel, Pall Mall, tabac, menta, vitamine, coenzima Q10, scortisoara, Red Bull, trandafir, pepene galben, capsuni, cirese, piersica, vanilie, mere, cafea, ciocolata, pipa, caramel, coniac sau havana.

E-lichidul vegetal pentru tigarile electronice vine ambalat in sticlute de 10 si 30 de ml. Dispun de protectie la capac pentru a nu putea fi desfacute de copii. O sticluta de 30 de ml ajunge pentru o luna de zile. E-lichidul poate fi folosit pentru orice model de tigara electronica.

Check Also

Cum-sa-avem-grija-de-un-caine

Cum sa avem grija de un caine?

Pentru a avea un caine, nu trebuie doar sa-l ai, este necesar sa sti cu …

job-pentru-tineri1

Cum isi gasesc un job tinerii fara experienta

In fiecare an, pe piata locurilor de munca persista problema legata de angajarea tinerilor imediat …

One comment

  1. Am colaborat cu o firma de tigari electronice, iar din punctul meu de vedere cel mai bun lichid pentru tigarile electronice este Ecopure (pentru cei interesati).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *