Home / Despre…

Despre…

 „Lucrul cel mai dificil pentru om este sa-si organizeze timpul liber” a spus Goethe.

 

Ca sa-ti organizezi timpul liber, trebuie in primul rand sa beneficiezi de acest timp liber. Ce organizare sa faci, in conditiile in care, multi dintre noi merg la job si habar nu au cand ajung acasa? Nu va ramane timp decat pentru masa de seara, un dus, doua fraze schimbate in graba cu familia si cel mai izbavitor lucru, modul de a aranja perna. A mai trecut o zi, o luna, un an……si la final, ajungem la concluzia ca timpul liber inseamna doar „un somn bun”.

Oare acesta sa fie scenariul unei vieti „robotizate” ? Multi tindem sa credem ca da. Ajungi sa crezi ca o simpla iesire la terasa sau o plimbare cu bicicleta este „ceva de vis”. Eu cred ca viata nu se rezuma doar la a munci non-stop, a cauta cat mai multe metode de a face bani sau mai stiu eu ce. Chiar daca ai foarte putin timp liber la dispozitie, consider ca te vei putea bucura enorm de el printr-o buna organizare si informare (de calitate, zic eu).

Daca organizarea ar trebui sa vina de la sine, informarea o veti gasi in acest blog. In curand voi posta un articol despre motivele crearii acestui blog. La finalul acestei mici introduceri, va rog urmatoarele : sa-mi scuzati gramatica „de balta” , sa ma incurajati 🙂 , sa propuneti ideile voastre , sa-mi dati sfaturi .

 
 

 

VA UREZ VIZITA PLACUTA!
VA UREZ SA SPUNETI „GATA, AM GASIT CE CAUTAM”!
VA UREZ TIMP LIBER DE CALITATE!
VA ASTEPT CU PLACERE SA REVENITI!
 
 
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *