Home / Destinatii Turistice / Descopera Egiptul

Descopera Egiptul

Daca sunteti fascinati de civilizatii antice si piramide, pe teritoriul Egiptului este concentrata o treime din monumentele lumii antice din lumea intreaga.

Reprezinta singura tara din lume pe care fiecare dintre noi ar trebui s-o vada macar o data in viata, situata la nordul Africii si in partea vestica a Asiei Mici, tarmurile sale sunt spalate de Marea Mediterana la nord si Marea Rosie la est.

Acesta este renumita pentru conditiile de sejur confortabil pe care le ofera in statiunile moderne, in continua dezvoltare in ultimele decenii. Foarte populare, acestea se intind liniar pe continent – El Gouna, Hurghada, Makadi Bay, Soma Bay, Safaga, Marsa Alam iar in peninsula Sinai – Sharm El Sheikh, Taba, Dahab, Nuweiba, reprezentand locatii ideale atat pentru odihna dar si pentru sporuri acvaice si scufundari.

Vizitati capitala Vechiului Regat, Memphis, aflata la sud de Cairo de astazi, Luxor vechiul oras al Thebei si Admirati Templul Soarelui al lui Ramses II din Abu Simbel.

Va recomand Oferte Turcia 2014 si Oferte Antalya 2014.

Check Also

bran1

Destinatii Turistice: Bran-Romania

Localitatea Bran este o destinatie turistica situata la inceputul culoarului Rucar-Bran din judetul Brasov. Branul se afla la aproximativ 27 km de Brasov, 57 km de Campulung si 179 km de Bucuresti, intre valea raului Barsa si Muntii Piatra Craiului si la o altitudine de 800-1000 m.

skiathos5

Destinatii Turistice: Achladies Bay-Skiathos, Grecia

Achladies este o destinatie turistica aflata in zona orasului Skiathos, intr-o mica vale plata, printre dealurile Katsarou, unde Hotelul Esperides domina aceasta zona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *