Home / Evenimente Culturale si Spectacole / Bucuresti / Dansul si avansul #7, sambata 1 Martie 2014, in Colectiv

Dansul si avansul #7, sambata 1 Martie 2014, in Colectiv

poza dansul si avansul #6Prima seara de primavara se sarbatoreste prin dans, la Colectiv. Si pentru ca este vorba despre o seara de sambata, adaugam ingredientul numit „avans”, pentru a incepe primavara asa cum se cuvine.

Heion este invitatul editiei cu numarul #7 al petrecerii, iar daca exista cineva care poate sa isi descrie in trei cuvinte activitatea folosind ”boogie”, ”dub-disco” si ”house”, acela este Heion. Razvan Ghenciu, localizat in Bucuresti, este un producator ce a impreunat beatdown disco cu electrofunk, linii de bass influetate din jazz si soul music.

Ufe si AltOm sunt gazdele permanente ale petrecerilor din Strada Tabacarilor Nr.7, iar combinatia dintre un colectionar de muzica din toate meridianele lumii si un autentic degustator de party vibes nu poate fi altfel decat ideala. Boogie woogie, replici in portugheza, ritmuri de samba, combinate cu ritmuri tip 4/4, mai deep, mai disco, mai breaks, impreuna cu elementele de visuals create de Schultz sunt ingredientele cheie ale petrecerilor de sambata seara din Colectiv.

Despre decorul editiei de saptamana acesata nu va putem spune foarte multe lucruri, dar va oferim un hint:

foto dansul si avansul #6„- Arata-mi padurea.

– Uite un copac. Se pune?

– Nu, vreau sa vad padurea.

– Uite-o dupa copacul ala dar trebuie sa te uiti bine.

– Hai sa mergem mai aproape. Ce stupid, cine s-o fi gandit sa o puna dupa copaci?

– Nu stiu, dar hai avans pana la primul copac s’apoi dans.”

Pagina evenimentului, aici: https://www.facebook.com/events/1460516130833337

Acces: 10 lei | Rezervari : 0722.922.962.

Colectiv: www.colectiv.ro | www.facebook.com/colectiv.ro | www.instagram.com/colectivro

Check Also

concert billy idol 2014

Concerte Billy Idol

Billy Idol din nou în România! Legenda rock Billy Idol le dă întâlnire fanilor săi pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitală. O zi mai târziu, pe 30 iunie, Idol cântă în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, într-un concert organizat de Amprenta Advertising. Biletele pentru ambele evenimente intră în vânzare de astăzi, 3 martie, de la ora 15.00.

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

Nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top te aşteaptă la ediţia 2014 a celui mai important turneu de tenis din România, BRD Năstase Ţiriac Trophy. La Arenele BNR trăiești bucuria fiecărui game, set & match, iei parte la meciuri demonstrative şi evenimente speciale, alături de prieteni şi familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *