Home / Articole / Cumparaturile online. O practica la moda!

Cumparaturile online. O practica la moda!

Este evident ca si noi romanii tindem din ce in ce mai mult sa ne facem cumparaturile din magazinele online. Acest fapt nu o spune doar cateva persoane, este un fapt cat se poate de real, o arata statisticile din ultima perioada. Aceste statistici se refera la o gama larga de produse cum ar fi electronice si electrocasnice, carti, haine, bijuterii, cadouri, jocuri si multe altele, statisticile arata in mod evident ca romanii prefera sa le cumpere online si acest lucru din mai multe motive.

Primul factor de decizie, sunt preturile produselor din magazinele online care sunt, in majoritatea cazurilor, mai mici decat cele din magazinele fizice de specialitate, un lucru logic avand in vedere cheltuielile mai mici ale primelor dintre acestea.

Al doi-lea factor important, de ce sa nu fim realisti, este mult mai lejer sa achizitionezi un produs din doar cateva click-uri in fata calculatorului conectat la internet, calculator in fata caruia oricum stam cateva ore bune pe zi, decat sa mergem la un magazin din oras, care mai are alteori si un program de functionare ceva mai redus, care nu corespunde cu timpul nostru liber din afara serviciului.

Si, nu in ultimul rand, de ce sa pierdem timp degeaba cautand prin magazinele fizice, timp foarte valoros in zilele noastre, este mult mai usor sa cautam produsul dorit direct din fata calculatorului si il cumparam online, urmand ca in cateva zile sa ni se livreze in locul dorit prin intemediul unei firme de curierat.

Acesti trei factori de decizie sunt, probabil, cei mai importanti cand vine vorba sa cumparam online. Daca este sa facem o analiza mai amanuntita, ne dam seama ca sunt mult mai multe avantaje.

In urma cresterii volumului de cumparaturi online, au aparut tot mai multe magazine online, fiecare dintre acestea venind in intampinarea noastra cu o gama impresionanta de produse, care mai de care mai interesante si inedite.

Un exemplu de magazin online este magazingradexpert.ro. Acest magazin se aliniaza magazinelor online de calitate, care pe langa produsele interesante oferite spre vanzare, ofera si servicii aditionale de calitate. Ca orice magazin online care se respecta, o comanda se poate face prin trimiterea unui mesaj sau printr-un apel telefonic iar livrarea se face a doua zi prin firma de curierat rapid BOOKURIER in Bucuresti (8 lei) si in tara (20 lei) sau prin ridicarea coletului de la Posta Romana in 2 zile (12 lei).

In acest magazin online veti gasi o gama larga de produse interesante si de calitate, produse pe care vi le recomand si pe care va invit sa le studiati linistiti din fata calculatorului personal.

Check Also

Cum-sa-avem-grija-de-un-caine

Cum sa avem grija de un caine?

Pentru a avea un caine, nu trebuie doar sa-l ai, este necesar sa sti cu …

job-pentru-tineri1

Cum isi gasesc un job tinerii fara experienta

In fiecare an, pe piata locurilor de munca persista problema legata de angajarea tinerilor imediat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *