Home / Articole / Cum sa faci bani in timpul liber / Cum sa faci bani in timpul liber: Intermedieri!?

Cum sa faci bani in timpul liber: Intermedieri!?

Nu stiu cat de potrivit este acest articol in ideea de folosire a timpului liber intr-un mod cat se poate de util, asta daca ne dorim acest lucru. Nu pot sa nu scriu despre un subiect care m-a impresionat foarte tare si care m-a facut sa-mi pun o intrebare: Cum pot face anumiti oameni bani in afara serviciului?

transport marfaDe curand am stat la un pahar de vorba cu o cunostinta, sa zic asa, un vecin de bloc cu care ma inteleg eu mai bine. Tin sa precizez ca respectivul lucreaza in domeniul de transport marfa. Pornind de la o discutie despre servici, omul a inceput sa-mi explice cum reuseste sa faca comisioane in afara job-ului.

Omul intermediaza transporturi de marfa. Are deschisa o mica firma sau PFA, nu stiu sigur, nu am retinut acest aspect. Dupa ce ajunge acasa de la servici si isi face siesta obisnuita, se pune frumos in fata calculatorului, intra pe bursa de transport si incepe sa caute potentiali clienti care vor sa transporte anumite marfuri la anumite destinatii. Ii contacteaza telefonic si le ofera un pret convenabil pentru ambele parti, in functie de volumul marfii transportate si distanta parcursa. In general, pretul practicat se face la kilometru parcurs. Si acesta difera de tipul de masina folosita la transportul marfii.

Dupa ce cade de acord cu clientul asupra pretului, contacteaza un colaborator care detine o flota de masini si stabileste, de asemenea, pretul, punctul de incarcare, destinatia si cantitatea transportata. Deci, la o analiza sumara, intermediarul nu trebuie sa faca altceva decat sa “pescuiasca” potentialii clienti si sa dea cateva telefoane. Insa, pentru o astfel de activitate va trebuie pe langa experienta in domeniu, o investitie finaciara minima la inceput, pentru a intra in legalitate si intemeierea unor relatii cu anumiti transportatori ce detin o flota de masini. Pare o activitate greu de accesat, insa daca reusiti sa treceti de pragul inceputului, aceasta poate deveni o sursa reala de venit practicata cu usurinta intr-un interval de timp foarte scurt.

In concluzie, prin acest mic articol am incercat sa dau o idee pentru cei care vor sa-si foloseasca timpul din afara serviciului pentru a-si suplimenta veniturile. Sigur, daca doriti sa va documentati in acest domeniu sau sa contactati anumite firme de transport marfa, la o simpla cautare pe Google veti gasi nenumarate site-uri bune ce va poate oferi informatiile necesare.

In plus:

Daca ai o firma incearca sa renunti la facturile clasice tipizate. Apeleaza la un program de facturi online ce poate emite orice model de factura.

Nu stiu cat de potrivit este acest articol in ideea de folosire a timpului liber intr-un mod cat se poate de util, asta daca ne dorim acest lucru. Nu pot sa nu scriu despre un subiect care m-a impresionat foarte tare si care m-a facut sa-mi pun o intrebare: Cum pot face anumiti oameni bani in afara serviciului? De curand am stat la un pahar de vorba cu o cunostinta, sa zic asa, un vecin de bloc cu care ma inteleg eu mai bine. Tin sa precizez ca respectivul lucreaza in domeniul de transport marfa. Pornind de la o discutie…

Review Overview

Voteaza acest articol!

User Rating: 3.78 ( 4 votes)

Check Also

transport marfa

Cum sa alegi firma de transport pentru afacerea ta?

Ai o mica afacere, un business simplu ca o sursa suplimentara de venit si de …

videochat

Despre videochat-Adevar vs minciuna!

Videochat-ul, de cand a aparut, a fost mereu un subiect de discutie fierbinte, cu pareri …

One comment

  1. Care timp liber frate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *