Home / Articole / Cu ce se ocupa un organizator de nunti?

Cu ce se ocupa un organizator de nunti?

In ultima vreme, tot mai multe cupluri care doresc sa faca pasul cel mare, cel al casatoriei, decid sa-si usureze munca in ceea ce priveste organizarea propriei nunti. Pentru ca este un eveniment foarte important in viata lor, deciziile cu privire la detaliile ceremoniilor si a petrecerii le apartine in totalitate. Insa, aceste detalii pot fi foarte multe, asa ca ei apeleaza la un ajutor specializat. Prin aceasta decizie, ei beneficiaza de sfaturi utile iar stresul organizarii nuntii este redus aproape de zero. Deci, sa vedem cu ce se ocupa un organizator de nunti si care sunt avantajele acestor servicii.

In cele mai multe cazuri, un organizator de nunti este reprezentantul unei firme care ofera servicii complete pentru organizarea unei nunti. In prima faza, organizatorul de nunti stabileste cu mirii detalii privind numarul de invitati, ce tip de nunta doresc-nonconformista sau una traditionala, obiceiuri si locul desfasurarii, si cel mai important aspect, bugetul pe care ei il aloca acestui eveniment.

Dupa clarificarea acestor aspecte, organizatorul de nunti incepe sa caute in relatiile pe care le are ce se potriveste cel mai bine cu detaliile oferite de miri. Primele obiective de indeplinit sunt programarile la biserica, la restaurant, la oficiul starii civile. Dupa acestea, comanda invitatiile de nunta, verighetele, rochia de mireasa si costumul mirelui. In aceste cazuri, daca se apeleaza la un organizator de nunti, este recomandat sa nu se faca aceste cumparaturi inainte. De ce? Foarte simplu, un organizator de nunti poate veni cu idei si sfaturi mult mai potrivite, astfel mirii vor fi pe deplin multumiti.

Urmatoarea etapa consta in alegerea unui fotograf profesionist, a unui cameraman si a unui DJ. Dupa care se asigura ca meniul nu sufera modificari iar daca acestea se produc sa anunte din timp mirii, se ingrijeste de decoratiuni, precum buchetele de flori pentru mireasa si nasa, de florile pentru mire si membrii familiei, dar si de baloane, porumbei, sau chiar artificii sau mese cu aranjamente pene.

Avantajele acestor servicii sunt multiple, un organizator de nunta poate avea bune relatii cu cei mai buni furnizori sau cu cele mai populare restaurante si poate obtine chiar reduceri speciale pentru el, totul in avantajul mirilor. De asemenea, acesta este mereu la curent cu tendintele in materie de nunti, ceea ce mirii nu au timp pentru asa ceva.

In plus, un organizator de nunti are pregatite cataloage cu o multime de modele de invitatii si decoruri, astfel se reduce timpul pentru gasirea lor. Tot el se poate organiza petrecerea burlacilor si cea a burlacitelor, chiar si luna de miere.

In concluzie, serviciile unui organizator de nunti poate sa scuteasca mirii de mult stres si ii face pe acestia sa se bucure de nunta lor. Recapituland avantajele de a avea o persoana care sa iti organizeze nunta, trecem din nou in revista urmatoarele: este atent la toate detaliile datorita experientei, deci nimic nu va fi scapat din vedere, poate obtine mai usor reduceri si astfel mirii fac economii importante, va incadra toate momentele temporar astfel incat sa nu fie suprapuneri.

Nu mai punem la socoteala ca el se poate ocupa de orice mica divergenta ce apare dupa nunta legata de restaurant sau firma de decoratiuni, fara sa fie nevoie de mirii care trebuie sa se bucure de luna de miere. Toate inseamna intr-un cuvant mai putin stres si mai multa bucurie pentru miri si familie, care traiesc clipele nuntii mai intens, fiind mai relaxati.

Check Also

Cum-sa-avem-grija-de-un-caine

Cum sa avem grija de un caine?

Pentru a avea un caine, nu trebuie doar sa-l ai, este necesar sa sti cu …

job-pentru-tineri1

Cum isi gasesc un job tinerii fara experienta

In fiecare an, pe piata locurilor de munca persista problema legata de angajarea tinerilor imediat …

One comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *