Home / Evenimente Culturale si Spectacole / Bucuresti / CONCERTUL ALTERNOSFERA DE LA BUCURESTI – APROAPE SOLD OUT

CONCERTUL ALTERNOSFERA DE LA BUCURESTI – APROAPE SOLD OUT

Numai cateva zile ne mai despart de concertul pe care ALTERNOSFERA, trupa de rock din Republica Moldova, il va sustine in Clubul The Silver Church din Bucuresti, cu ocazia lansarii albumului EPIZODIA – al patrulea album al formatiei.

 [pagina de facebook a evenimentului- http://www.facebook.com/events/530844186955194/]

ALTERNOSFERA. EPIZODIA TOURPentru evenimentul programat a se desfasura joia viitoare, de Ziua Internationala PI (π), respectiv 14.03.2013, dupa orele 21:00, au mai ramas in vanzare doar cateva sute de bilete ce se pot achizitiona online, de pe site-ul www.MyTicket.ro, sau din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la pretul de 25 lei.

Ultimul concert sustinut de Alternosfera la Bucuresti a avut loc in decembrie anul trecut la Turbohalle, in fata a 2.000 de fani. Evenimentul a facut parte din turneul de promovare al albumului „VIRGULA”, album indelung apreciat si premiat de catre site-urile si revistele de profil din Romania.

Nu este deloc intamplator faptul ca ALTERNOSFERA lanseaza doua albume intr-un timp atat de scurt – atat VIRGULA, cat si EPIZODIA fac parte din tripticul conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Virgula” reprezinta miezul tripticului, iar „EPIZODIA” reprezinta intregul din irational. Cel ce al treilea album al tripticului va fi lansat pana la sfarsitul anului.

Prima serie de concerte din EPIZODIA TOUR cuprinde, pe langa Bucuresti, orase precum Cluj, Timisoara, Brasov, Buzau, Constanta, Galati, Suceava, Iasi, Chisinau.

Detalii despre fiecare concert in parte gasiti pe pagina oficiala de facebook a trupei Alternosfera, www.facebook.com/Alternosfera, sectiunea evenimente.

Singuratate” este primul single de pe albumul EPIZODIA si poate fi auzit atat la radio, cat si online, aici: http://www.youtube.com/watch?v=glfFgdCQk7c&feature=youtu.be

Check Also

concert billy idol 2014

Concerte Billy Idol

Billy Idol din nou în România! Legenda rock Billy Idol le dă întâlnire fanilor săi pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitală. O zi mai târziu, pe 30 iunie, Idol cântă în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, într-un concert organizat de Amprenta Advertising. Biletele pentru ambele evenimente intră în vânzare de astăzi, 3 martie, de la ora 15.00.

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

Nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top te aşteaptă la ediţia 2014 a celui mai important turneu de tenis din România, BRD Năstase Ţiriac Trophy. La Arenele BNR trăiești bucuria fiecărui game, set & match, iei parte la meciuri demonstrative şi evenimente speciale, alături de prieteni şi familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *