Concert Hugh Laurie

Phoenix Entertainment, cu sprijinul Euforia TV si al Trustului Intact, are onoarea de a facilita  prima intalnire dintre Hugh Laurie si publicul roman.

Carismaticul Doctor House din serialul cu acelasi nume isi va  fermeca fanii,  la Sala Palatului, cu un show inedit, intim si calduros, din care nu va lipsi umorul ironic specific, cu care ne-a obisnuit.  Actorul britanic a intrat in Cartea Recordorilor de doua ori: drept cel mai bine platit actor intr-un serial TV, dar si pentru serialul „Dr. House”, cel mai de succes serial TV din toate timpurile.

Dupa lansarea triumfatoare a celui de-al doilea album, “Didn’t it rain” si un turneu sold-out in America de Sud, Australia si Noua Zeelanda, Hugh Laurie isi extinde turneul mondial si in Europa, in aceasta vara.  Actorul, scriitorul si muzicanul impreuna cu The Copper Bottom Band va sustine un concert live, la Sala Palatului, pe 12 iulie, de la ora 20.00.  Hugh Laurie With The Copper Bottom Band –un eveniment organizat de Phoenix Entertainment si sustinut de Euforia Tv si Trustul Intact.

Info Localizare
  • Locatie:Sala Palatului
  • Data:12 iulie 2014
  • Ora:20:00
  • Organizator:Phoenix Entertainment
  • Preturi:125-310 lei
  • Unde gasim bilete:Eventim.ro

Comanda taxi online pentru a ajunge la locatie!

Check Also

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

Nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top te aşteaptă la ediţia 2014 a celui mai important turneu de tenis din România, BRD Năstase Ţiriac Trophy. La Arenele BNR trăiești bucuria fiecărui game, set & match, iei parte la meciuri demonstrative şi evenimente speciale, alături de prieteni şi familie.

kumm & changing skins

Kumm, Changing Skins, Byron, Cuibul (Republica Moldova), Les Elephants Bizarres – saptamana asta, in Colectiv

In noul stabiliment urban din Piata Bucur, in incinta fostei Fabrici Pioierul, week-end-ul 27-29 martie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *