Home / Comanda Taxi Online

Comanda Taxi Online

Comandă taxi Online în doar câteva secunde!

Despretimpliber.com va pune la dispozitie, prin intermediul sistemului Clever Taxi, posibilitatea de a comanda  cel mai apropiat taxi, de la companiile tale preferate, totul în doar câteva secunde. Comanda online este disponibilă în București, Cluj, Iași, Târgu Mureș, Sibiu, Brașov, Ploiești și Galați.

Cum plasezi o comandă online?

În primul rând creează-ți un cont sau loghează-te cu profilul de facebook. Apoi activează opțiunea “Share location” din browser, pentru a permite localizarea automată a adresei pe hartă și ești gata de acțiune!

Poți selecta strada sau poți selecta direct localul unde dorești să-ți sosească taxiul. Trebuie doar să confirmi detaliile adresei, să selectezi tariful și companiile preferate de taxi, iar în doar câteva secunde cea mai apropiată mașină disponibilă îți va confirma comanda.

Tot ce mai trebuie să faci este să accepți comanda și să te bucuri de călătorie.

De asemenea, sistemul va fi integrat si in fiecare articol de pe site-ul Despretimpliber.com ce contine informatii si adresa unui eveniment sau locatie. De exemplu, cauti un restaurant cu specific chinezesc si dupa ce ai gasit unul, din interiorul articolului vei putea comanda taxiul pentru a te duce la locatia aleasa. Usor nu?

Nu uita să revii ulterior în contul tău pentru a acorda note curselor, din meniul “Istoric comenzi”. Feedbackul tău este foarte important pentru noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *