Home / Restaurante cu specific / Bucuresti / Cele mai bune 5 localuri din Bucuresti

Cele mai bune 5 localuri din Bucuresti

Esti in cautarea unui local la inaltime in Bucuresti? Vrei sa iei cina intr-un loc select? In randurile ce urmeaza veti regasi cele mai bune cinci localuri din Bucuresti situate in cele mai inalte cladiri din oras. Pe langa placerea de a gusta cele mai bune preparate culinare, vei avea parte si de cele mai bune privelisti din oras.

Restaurantul Allhambra

Este intaiul restaurant din tara deschis la inaltime intr-una dintre cele mai inalte cladiri din Bucuresti, in urma cu 14 ani. Restaurantul se afla la etajul 10, pe Splaiul Unirii, vizavi de Camera de Comert, fiind un loc ideal de a te bucura de o priveliste minunata cu Casa Poporului. Iar perspectiva nu este doar una moderna – restaurantul te cucereste cu parfumul si eleganta Bucurestiului de altadata.

Programul este intre 12.00 a.m si 02.00 a.m.

Meniul si preturile pe www.allhambra.ro

18 Lounge by Embassy

Locatia se afla la etajul 18 al turnului din partea de sud City Gate, in Piata Presei Libere,  peretii din sticla ofera o priveliste minunata a cerului de deasupra Bucurestiului, a lacului Herastrau si a bulevardului Kiseleff.

Programul incepe de la 12 p.m. si se incheie la 12 a.m., dar o seara linistita se poate transforma rapid intr-o petrecere, mai ales datorita faptului ca 18 Lounge e folosit deopotriva si ca bar si ca club.

Meniul si preturile pe 18lounge.ro

Sky Bar

Sky Bar se afla la etajul 5 al unei cladiri, acest local din Piata Dorobanti este pe parcursul zilei o adevarata oaza de liniste, iar pe timp de noapte se transforma intr-un loc perfect pentru petreceri, cu o priveliste superba a cerului senin. Iar vestea buna este ca e functional tot timpul anului. Chiar daca numele il recomanda ca bar, aici poti servi si mancare – de la preparate chinezesti la braziliene sau japoneze.

Programul este si el nelimitat, la fel ca privelistea: de la 10 a.m. pana la ultimul client.

Meniul si preturile pe www.skybar.ro

Restaurantul Sole

Sole este una dintre cele mai noi locatii din Bucuresti si care se afla la etajul 15 al unei cladiri situate la intersectia dintre Iancu de Hunedoara si Caderea Bastiliei. Cand ajungi la inaltime, treci mai intai prin Luna Bar – un bar-lounge care te intampina la intrare – , dupa care intri in restaurantul Sole, care iti taie respiratia cu ferestrele panoramice si unde poti savura paste, fructe de mare, steak-uri si alte delicii cu influente Mediteraneene. Iar in prelungire ai o  terasa perfecta pentru o iesire cu prietenii – Sky Terrace.

In timpul saptamanii, te poti bucura de priveliste in toate momentele zilei – se deschide la 8 a.m. si se inchide la 2 a.m., iar in weekend poti admira apusul, intrucat este deschis de la 18 p.m. pana la 2 a.m.

Meniul si preturile pe www.sole-events.ro

Club Lounge Intercontinental

Daca vrei sa fii la inaltime chiar in sufletul Bucurestiului, trebuie sa ajungi la etajul 21 al Hotelului Intercontinental. Ofera, probabil, cea mai spectaculoasa priveliste a orasului, avand in vedere ca este situat la 80 de metri inaltime, chiar in kilometrul 0 al capitalei. Este un loc ce imbina  conceptele de restaurant, cafenea si lounge, iar amenajarea ultramoderna il recomanda si ca un bar uimitor din care te poti bucura de o vedere panoramica a Bucurestiului.

Programul este intre orele 6:30 a.m. si 22:30 p.m. atat pentru persoanele cazate in hotel, cat si pentru oaspetii din afara hotelului, care trebuie sa plateasca o taxa suplimentara.

Mai multe locatii din Bucuresti puteti gasi pe localuri in bucuresti.ro.

Check Also

Restaurant Asami

Restaurant Asami

Mancarea japoneza castiga tot mai mult teren in zilele noastre. Asami primul restaurant in care poti vedea cum este preparata mancarea, chiar in fata ta, este primul cu mese de Tappanyaki.

Restaurant Aubert

Restaurant Aubert

Aubert Restaurant organizeaza orice fel de eveniment: nunti, botezuri, mese festive, petreceri de sarbatori, receptii, dineuri, punand la dispozitie 3 saloane de evenimente: Salon Cristal cu o capacitate de 80 - 100 persoane, Salon Primavera cu o capacitate de 80 - 200 persoane si Salon Balada cu o capacitate de 250 - 300 persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *