Home / Evenimente Culturale si Spectacole / Bucuresti / Ce ne spunem cand nu ne vorbim

Ce ne spunem cand nu ne vorbim

Ce ne spunem cand nu ne vorbimRomanul „CE NE SPUNEM CAND NU NE VORBIM” are doua volume. Primul volum, publicat de Editura Trei, se afla deja in librarii. Al doilea volum este un spectacol de teatru regizat de autoare.

p.s. Cel de-al doilea volum nu va fi publicat niciodata. Pentru a avea parte de povestea integrala sunteti invitat(a) sa acceptati provocarea de a fi in sala de spectacol.

Primul volum – romanul CE NE SPUNEM CAND NU NE VORBIM aparut la Editura Trei este structurat ca si o corespondenta pe e-mail. Subiect: Un diagnostic fatal o determina sa o ia la fuga si sa se ascunda. Fara nicio explicatie. Isi abandoneaza iubitul, parintii, prietenii…tot. Pleaca din tara ca sa-si traiasca sfarsitul intr-o singuratate deplina. Dupa 2 ani isi reface analizele. Verdictul medical anuleaza toate asteptarile. E sanatoasa tun, fara urme de neoplasm, prin urmare , in viata. Dupa 2 ani in care a dansat tango cu moartea, revine in povestea din care evadase dar nu se mai identifica cu nimic. Acvariul cu lumea ei de demult, cu pesti-emotii, cu scoici-amintiri, cu ganduri-nisipuri, cu plante-vise…se dovedeste a fi acum doar ceva banal, usor de inlocuit. Singurul lucru cu care ramane dupa aceasta jupuire e sinele. Daca primul diagnostic a fost gresit sau daca si-a inventat povestea doar ca sa fuga de realitatea in care era…nu mai conteaza atata timp cat, insotind-o pas cu pas pe drumul ei, ne-am facut tandari ca sa ne recompunem, am mintit ca sa descoperim adevarul, am urat ca sa aflam iubirea adevarata, ne-am pierdut definitiv ca sa il regasim pe Dumnezeu pentru totdeauna.

Al doilea volum – spectacolul CE NE SPUNEM CAND NU NE VORBIM. O doza de comedie despre nesfarsitul conflict dintre ratiune si inima. Ce avem in mintea noastra, coincide foarte rar, sa nu zicem intamplator, cu ceea ce spunem sau cu ceea ce facem. De cele mai multe ori mintea nu traieste in acord cu sufletul. De parca am trai permanent cu o a doua persoana in noi insine. Spectacolul din mintea noastra este al doilea volum al romanului „Ce ne spunem cand nu ne vorbim”. In cheie absolut comica…umorul fiind singurul care ne salveaza din absurd.

  • Distributia:Cristi Iacob, Ilinca Goia, Vitalie Bichir, Gabriela Iacob.
  • Costume: Mirela Diaconu
  • Decor: Adina Mastalier
  • Grafica: Grafica Online
  • Video-proiectie: Razvan Paciu
  • Animatie: George Simian
  • Regia artistica: CHRIS SIMION
Eveniment
Ce ne spunem cand nu ne vorbim
Sector
Pret
Locatie
Godot Cafe Teatru (zona Centrul Istoric) – BUCURESTI
ALL
35.00 lei
Data
MARTI, 05 NOIEMBRIE 2013
Ora
20:00
Organizator
COMPANIA DE TEATRU D’AYA

[bsbutton size=”large” style=”primary” icon=”none” iconcolor=”black” text=”Cumpara bilete pe BILETFAN.RO” link=”http://www.biletfan.ro/cenespunemcandnunevorbim.html” target=”New page”]

Check Also

concert billy idol 2014

Concerte Billy Idol

Billy Idol din nou în România! Legenda rock Billy Idol le dă întâlnire fanilor săi pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitală. O zi mai târziu, pe 30 iunie, Idol cântă în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, într-un concert organizat de Amprenta Advertising. Biletele pentru ambele evenimente intră în vânzare de astăzi, 3 martie, de la ora 15.00.

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

Nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top te aşteaptă la ediţia 2014 a celui mai important turneu de tenis din România, BRD Năstase Ţiriac Trophy. La Arenele BNR trăiești bucuria fiecărui game, set & match, iei parte la meciuri demonstrative şi evenimente speciale, alături de prieteni şi familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *