Home / Articole / Recomandarile mele / Canapea multifunctionala

Canapea multifunctionala

Sufrageriile reprezinta camerele centrale ale unei locuinte, intrucat aici stam cand vrem sa ne relaxam si sa ne uitam la televizor, sa citim sau sa ne jucam, si tot aici ne primim si invitatii. Asadar, aceasta incapere trebuie sa fie amenajata cu cat mai mult bun-gust, fara a incarca spatiul prea mult, pentru a putea avea libertate de miscare. Designerii recomanda tot mai mult optarea pentru un design minimalist, intrucat, un astfel de mobilier, nu doar ca nu ocupa mult spatiu, ci il si optimizeaza. Curentul minimalist se bazeaza pe excluderea tuturor elementelor care sunt in plus; in acest caz, mobilierul si detaliile fara de care incaperea pare oricum completa.

In cadrul stilului minimalist putem include si modelele de canapele extensibile. Spre deosebire de cele fixe, canapelele extensibile au in plus calitatea multifunctionalitatii. Daca ati ales dimensiunile potrivite, cat si locul perfect din sufragerie pentru amplasarea acesteia, canapeaua va ocupa foarte putin spatiu atunci cand este stransa si va crea un ambient perfect si confortabil pentru orice fel de distractie indoor: singuri, cu prietenii sau cu familia. In functie de model, aceste canapele se potrivesc foarte bine chiar si in dormitor, inlocuind patul. De fapt, cand vine vorba de locuintele mici, este chiar indicat sa se opteze pentru o canapea extensibila, in locul unui pat care ocupa constant acelasi spatiu.

Pentru cei care locuiesc in capitala, insa nu stau extraordinar cu timpul liber, cat si pentru cei din alte orase, dar care sunt nemultumiti de optiunile pe care le au in magazinele din locul respectiv, exista intotdeauna varianta comenzii online. La o simpla cautare de genul ‘canapele Bucuresti’, vor aparea destule variante de produse, incat cu siguranta ca macar unul dintre ele se va mula perfect pe preferintele, necesitatile si bugetul fiecaruia.

Check Also

job-pentru-tineri1

Cum isi gasesc un job tinerii fara experienta

In fiecare an, pe piata locurilor de munca persista problema legata de angajarea tinerilor imediat …

traditii nunta

Traditii si reguli in organizarea nuntii!

De-a lungul timpului nunta a avut traditiile ei, obiceiuri transmise din generatie in generatie, superstitii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *