Bucataria moderna

In ultimul timp se acorda o mare atentie atunci cand vine vorba de amenajarea bucatariei, daca te-ai saturat de aspectul invechit este timpul sa iei atitudine si sa o modernizezi.

Bucataria trebuie sa fie un spatiu armonios si cat mai lejer. O metoda noua de marire a spatiului in bucatarie este incorporarea echipamentelor de bucatarie in mobilier astfel rezultand un spatiu mai mare in incapere. Culorile predominante trebuie sa fie cele neutre: alb, gri, maro, negru.

Datorita capacitatii de a reflecta lumina, albul este ideal mai ales in incaperile mici si inguste. Puteti introduce cateva accesorii sau finisaje colorate, deoarece albul se asorteaza foarte usor, potrivindu-se cu toate culorile spectrului cromatic.

Alegeti corpuri de iluminat, mese sau scaune in linii drepte pentru a accentua si defini stilul ales. Mobilierul pentru bucatariile moderne este realizat din panouri aglomerate, PAL sau MDF, de pilda. Finisajele sunt netede, lucioase si pot fi gasite intro paleta foarte variata de culori.

Check Also

fundatia casei

Amenajare casa: Fundatia

Primul element din constructia unei case este fundatia. Aceasta trebuie realizata cu mare atentie, de …

solutii web

Cum se face un simplu site pentru firma?

Ti-ai deschis o afacere, vrei sa o promovezi, sa ii faci publicitate. Dupa metodele clasice …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *