Home / Evenimente Culturale si Spectacole / Bucuresti / BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

BRD Nastase Tiriac Trophy 2014

Nume mari din circuitul profesionist ATP şi jucători români de top te aşteaptă la ediţia 2014 a celui mai important turneu de tenis din România, BRD Năstase Ţiriac Trophy.

Mikhail Youzhny, Gilles Simon, Gael Monfils, Vasek Pospisil și Janko Tipsarevic se numără printre favoriţii singurului eveniment ATP World Tour 250 din Europa de Sud-Est, dotat cu premii în valoare totală de 426.605 de euro. În cadrul ediţiei 2014 vor fi prezenţi şi cei mai buni jucători români ai momentului – Victor Hănescu şi Horia Tecău.

Câștigător la București în 1993 și finalist în 1994, croatul Goran Ivanisevic revine la București pentru un meci demonstrativ în care va face echipă cu francezul Cédric Pioline, fostul număr 5 mondial. De cealaltă parte a fileului, Ilie Năstase și Andrei Pavel vor face deliciul publicului într-un spectacol memorabil în care umorul și momentele speciale vor transforma Arena Centrală în gazda perfectă pentru tenisul spectacol.

Meciul demonstrativ Enel „4 Stele Pline De Energie”: Goran Ivanisevic, Cédric Pioline, Ilie Năstase și Andrei Pavel – sâmbătă, 26 aprilie, orele 19:00

La Arenele BNR trăiești bucuria fiecărui game, set & match, iei parte la meciuri demonstrative şi evenimente speciale, alături de prieteni şi familie.

În pauzele dintre meciuri te poţi relaxa în aer liber în parcul cu platani. „Tennis Village” te așteaptă cu spaţii de distracţie, cafenele și snack bars, tennis corners, întâlniri cu jucătorii, sesiuni de autografe și evenimente speciale.

Intrarea este liberă pentru publicul larg în perioada 19-20 aprilie, iar copiii cu vârstă preşcolară, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces liber şi între 21-25 aprilie, în limita a 1000 de intrări pe zi.

Mai multe detalii pe:

http://brd-nastase-tiriac-trophy.ro/2014/bilete  / www.facebook.com/brdnastasetiriactrophy

Info Localizare
  • Locatie:Arenele BNR
  • Data:19-27 Aprilie 2014
  • Ora:-
  • Organizator:-
  • Preturi:-
  • Unde gasim bilete:Eventim.ro

Comanda taxi online pentru a ajunge la locatie!

Check Also

concert billy idol 2014

Concerte Billy Idol

Billy Idol din nou în România! Legenda rock Billy Idol le dă întâlnire fanilor săi pe 29 iunie, la Arenele Romane din Capitală. O zi mai târziu, pe 30 iunie, Idol cântă în premieră la Cluj, pe stadionul Cluj Arena, într-un concert organizat de Amprenta Advertising. Biletele pentru ambele evenimente intră în vânzare de astăzi, 3 martie, de la ora 15.00.

kumm & changing skins

Kumm, Changing Skins, Byron, Cuibul (Republica Moldova), Les Elephants Bizarres – saptamana asta, in Colectiv

In noul stabiliment urban din Piata Bucur, in incinta fostei Fabrici Pioierul, week-end-ul 27-29 martie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *