Home / Cluburi si Baruri / Bucuresti / Bistro Peru

Bistro Peru

Un local cu o ambianta calda, familiara, in care iei masa impreuna cu prietenii si familia, in care sorbi un pahar de vin intr-o seara speciala, cu cineva special.

Bistro PeruUn loc in care revii pentru atmosfera, pentru preparatele unice si de neintalnit altundeva, pentru oamenii care te intampina mereu cu drag. Pentru un pic din savoarea specialitatilor incase, pentru caldura soarelui de pe terasa sau a sobei din local, pentru un pisco sour sau o muzica ce te duce cu gandul la culturi si civilizatii indepartate pentru toate acestea exista Peru Bistro!

Amplasat in cartierul Domenii, in apropierea Manastirii Casin si vizavi de Stadionul de Rugby,pe o strada ferita de zgomot si aglomeratie, Peru Bistro este relaxant, primitor si familiar. Cu o capacitate de 40 locuri la interior si 80 de locuri pe terasa, este locul perfect pentru petreceri de familie sau corporatiste, pentru petreceri de sfarsit de an sau aniversari.

  • Adresa: Strada Aviator Petre Cretu 63 – Sector 1 Bucuresti
  • Zona: Casin
  • Specific: Peruvian
  • Telefon: 0745.789.296 / 0732.041.960

Vizualizare hartă mărită
[bsbutton size=”large” style=”primary” icon=”icon-forward” iconcolor=”white” text=”Rezerva o masa la Bistro Peru” link=”http://bit.ly/Uy2u3y” target=”This page”]

Check Also

Expression Caffe

Povestea cafelei în Bucureşti începe cu… „a fost odată în „Micul Paris” un bulevard al …

Bistro Duzilor 12

Am dori să oferim clienţilor noştri ceea ce am căutat şi noi ani de zile. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *