Home / Articole / Recomandarile mele / Anunturi in ziare-Avantaje!

Anunturi in ziare-Avantaje!

Anunturi in ziareCu toate ca presa scrisa este una dintre cele mai vechi si mai importante surse de informare si publicitate, ea inca se afla printre primele optiuni in promovarea tuturor serviciilor. Aceste anunturi in ziare pot aduce un numar mare de doritori pentru serviciile oferite sau pentru lucrurile vandute, acestia fiind clienti reali si interesati de produsele tale.

Diferenta fata de marile site-uri de anunturi gratuite este aceea ca pe marile site-uri vizitatorii pot uneori doar sa se intereseze si sa sune aleatoriu, fara a fi 100% interesati de ceea ce vrei sa oferi, pe cand atunci cand anuntul este dat in ziar, clientii care te vor contacta sunt direct interesati de serviciile oferite.

Accesibilitatea ridicata atunci cand decideti sa folositi serviciile oferite de presa scris.Puteti mult mai usor sa redactati un scurt anunt pentru ziare si sa il trimiteti la o agentie, decat sa pregatiti ca firma un spot publicitar sau sa va ocupati de inscrierea anuntului pe site-urile online (manual).

Flexibilitate ridicata datorita faptului ca ziarele ofera posibilitatea de a modela anuntul la nivel de forma,continut sau pozitionare, spre deosebire de site-urile online.De asemenea, daca doriti sa modificati ceva la anunturi, puteti face asta in doar cateva zile sau chiar ore, pe cand in mediul online, un anunt dat ramane asa pentru o lunga perioada de timp, in functie de site-ul ales pentru postare.

Fidelitatea clientilor este rezultatul unei stranse relatii intre client si publicatia respectiva.Ziarele nationale livreaza aproximativ 92% din tiraj in baza abonamentelor, asa ca publicarea de anunturi in ziare poate fi cea mai simpla metoda de a avea credibilitate in fata clientilor.

Impact ridicat datorita faptului ca astfel de anunturi ziare locale ofera accesul la mai multi adulti decat ar putea oferi o reclama de 20 de minute la o televiziune.Pe langa acest lucru, cuvintele scrise raman in ziar si pot fi accesibile oricand, pe cand reclama este doar ceva momentan, ce nu este usor de accesat oricand (odata terminata reclama, informatia nu mai devine accesibilia).

Eficiența reclamelor din ziare au capacitatea de a comunica și descrie informații complexe sau detaliate de lungă durată. Majoritatea cititorilor se bazează pe informația din ziare mai mult decât alte medii atunci când fac cumpărături, punctul forte fiind posibilitatea decupării anunțului, însemnării adreselor și telefoanelor și a detaliilor (spre exemplu o hartă sau un traseu) pentru a se ghida mai ușor. Iată de ce publicitatea din ziare nu necesită să fie repetată de multe ori precum la TV sau radio şi, respectiv, costurile pentru aceasta fiind mai mici.

Cu toate ca presa scrisa este una dintre cele mai vechi si mai importante surse de informare si publicitate, ea inca se afla printre primele optiuni in promovarea tuturor serviciilor. Aceste anunturi in ziare pot aduce un numar mare de doritori pentru serviciile oferite sau pentru lucrurile vandute, acestia fiind clienti reali si interesati de produsele tale. Diferenta fata de marile site-uri de anunturi gratuite este aceea ca pe marile site-uri vizitatorii pot uneori doar sa se intereseze si sa sune aleatoriu, fara a fi 100% interesati de ceea ce vrei sa oferi, pe cand atunci cand anuntul este dat…

Review Overview

VOTEAZA ACEST ARTICOL!

User Rating: Be the first one !

Check Also

traditii nunta

Traditii si reguli in organizarea nuntii!

De-a lungul timpului nunta a avut traditiile ei, obiceiuri transmise din generatie in generatie, superstitii …

cadouri de paste

Ce cadouri facem celor dragi de Paste?

Pastele este cea mai importanta sarbatoare crestina si din punctul meu de vedere, sacrificiul lui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *